Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Символите на България

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

най-символът на БГ!

Comment

На мен ми напомня за съветския съюз-имали основание????

Comment

А това

Comment

петолъчката де!!! :o

Comment

ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ ВИ ОБИЧАМ!!!-нищо не е в състояние да ме зарадва повече от тези снимки и трибагреника ни.Утивам с кеф на работа!!!

Comment

за петолъчката незнам-така си е от едно време,не съм комунист но ме кефи.ето жи и още един символ
              MIZIQ-TRAKIQ-MAKEDONIQ-BULGARIQ NA 3 MORETA!!!

Comment

попаднах на нещо доста любопитно във френския сайт за хералдика - http://www.heraldique-europeenne.org/

Comment

Този сайт го знам. доста интересен е. Аз там научих доста неща относно гербовете и хералдиката
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Мен много странни ми се струват тия български лъвчета от сайта...
                    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Отново стихотворения

:mike: Връщам се на темата за стихотворенията. В една "Войнишка китка" от 1886 г. намерих две стихотворения посветени на Сръбско-българската война и за загиналите наши войници в нея Едното е подписано С.Стамбулов, а другото е от Ив. Вазов. :imperial:
                      Attached Files
                      Last edited by танкиста от Харков; 12-01-2005, 15:54.
                      От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

Ето сайт за българската гайда
                        Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

А някой да има текста на "Балканци" - бойна песен на 134 троянски полк ???

Ето ви линк за самия марш :http://www.eamci.bg/sounds/10%20Balk...20Regiment.mp3
                          Сайт : http://www.eamci.bg/Scripts/isapiVWB...?THEMEID=22375

Comment

herr_niemand написа
                            А някой да има текста на "Балканци" - бойна песен на 134 троянски полк ???
                            Всъщност става въпрос за 34-ти Троянски пехотен полк.

Comment

Sturmpionier написа
                              Всъщност става въпрос за 34-ти Троянски пехотен полк.
                              И аз на много места така го срещам , но в името на .... песента пише 134

Comment

herr_niemand написа
                                но в името на .... песента пише 134
                                .......,което ще рече , че е това е погрешно.

Comment

Working...
                                X