Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моделизъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Цените на моделите са: (От ВСВ):
    1. На Италери изтребители под 10 лв. (9 и нещо)
    2. На Италери двумоторни (В-25) и модерни (АV-8B) - 16.84 лв.

На тия на Ревел не ги знам, повечето са ми подарени.

Хелер-ките са около 5-6, до 7 лева на места. А двумоторния Bloch 174 беше около 10 лева (поне така мисля).

Цените мноооого зависят от магазина. Имаше преди време един магазин "Хоби център" на "Кирил и Методий" 88, до "Мария Луиза", но нещо стана с него, или го закриха, или го преместиха. Там моделите бяха на много прилична цена - изтребителите на Италери от ВСВ бяха по около 9.80, а В-25 и модерните - 16.84. Има едно магазинче в "Овча купел" от друга страна, което е доста по-скъпичко. Ил-2 3м го купих оттам за 18 лв. А като се има предвид размера на Ил-а, сравнен с този на "Щуката", цената имби трябвало да е една и съща. Още повече че руската фирма, правеща Ил-2, е на доста по-ниско качество от Италери. А "Щуката" на Италери я взех от "Хоби центъра" за 16.84.

Като стана дума за "Хоби центъра", някой знае ли какво стана с него? Закриха ли го , или го преместиха? Ако са го преместили, къде? Липсва ми защото имаха богат асортимент и продаваха на добри цени. А пък и организираха много хубави изложби.

Comment

Точно заради "хубавите" им изложби клиентите им избягаха, и магазинът е закрит.
      Last edited by Gaden Gogi; 16-03-2005, 18:16.

Comment

Тези имат доста модели на италери, хелер, тамия и ревел - на сайта има и карта къде се намират
        "Fiercer than Fierceness itself!"

Comment

Gaden Gogi написа
          Точно заради "хубавите" им изложби клиентите им избягаха, и магазинът е закрит.
          Я разкажи повечко?
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ама ти незнаеш ли? Охоооооооооо че то беше цяла епопея. Беше забранено на любителите дас нимат моделите, комисията беше измислена някаква-всичко се пипаше-макар световният стандарт да казва"Че модел на такава изложба се оценевя като се гледа от 50сантиметра разстояние без да се пипа" Абе отново Бай Ганьовщина. Подигравка с моделистите и публиката.А наградите бяха повече от смешни.
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Не е въпросът в размерът на наградата, тя така и така е символична, обаче да ти обявят че нямало първа награда и да пръсъдят само трета, да награзжават самолет с декали дето лъскат та се не трае, или дръг дето двете плоскости на крилата на са залепени и ила 1 милиметър цепнатина между тях....

А иначе вчера в Лозенец за получили доставка на Трумпетер.

Comment

Най-новото ми произведение
                ПЗЛ 24 Ястреб . Мащаб 1:48. Изтипосах го с Българските декали-фактически това е първият "Български самолет" който правя. Съжалявам са лошите снимки
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

http://us.f3.yahoofs.com/users/42233321z6352aa1f/9ba4/__sr_/f2d7.jpg?phBl9PCBi0GO0C88
                  I'm return
                  Гледайте и плакнете очите (ако можете де, на домашният комп изглеждаше прекрасно но на служебният ми тъмнее снимката.)
                  Ако има заинтересувани ще споделя какво е това.

Comment

Parabellum, чудесно.

Само един въпрос: Как се сдобиваш с български декали?!!!!!

И как могат да се намерят такива в България?

Comment

Мисля че самият модел на ястреба на Парабелума е бил с български декали включени като една от няколкото опции. Вече друг въпрос е как да се набави такъв модел в България...

Comment

В първите дни на десанта в Нормандия. Нейде близо до Кан където е Курт Майер. Нори ен Бесан се споменава в огромната статия дето я показах в оная тема за Хитлерюгенд.

Comment

Сержант Алексей Воронин написа
                          Parabellum, чудесно.

Самият модел е експортна версия с български знаци-имаше румънски, гръцки и турски-аз естествено избрах да си купя модел с нашите знаци

Comment

Сержант Алексей Воронин написа
                            Parabellum, чудесно.

Същият модел можеш да си закупиш в магазинът за модели в Лозенец, намира се даже Хасегавски Месер пак с български декали, и всякакви други красоти, включая Ту-95, Ту-16.

Comment

maй на предната картинка не се отваря, така всичко би трябвало да е наред.

Comment

Я Гогата показва вериги за Т-34 ама от ония за Блато-а честито

Comment

Working...
                                X