SizarieldoR написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Македонските форуми. Истини, лъжи ииии смях ;).
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mitaca написа Виж мнениеПостнах я в македонските форуми , и по-точно в тема Въстанието на Самуил с/у "бугарите".
я пусни малко цитати в отделна тема или в майтапи....
де го тоз форум ?Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
-
tonev написа Виж мнениея пусни малко цитати в отделна тема или в майтапи....
де го тоз форум ?
Comment
-
Митак,
Тия на този сайт са много прости и с промити мозъци! Такава ограниченост отдавна не бях срещал.Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
Sula написа Виж мнениеМитак,
Тия на този сайт са много прости и с промити мозъци! Такава ограниченост отдавна не бях срещал.
Comment
-
T.Jonchev написа Виж мнениеМитак,
Изчетох всички страници на македонския форум. Откъде намери нерви да издържиш тия простотии? Да оставим в какво са убедени и какво считат за историческа истина - това не е никаква дискусия, няма аргументи, а грачене!
Браво, аз например не съм чел всичко (освен в темите дето пиша (и дет ме трият)). Но на някои заглавия искренно се забавлявам: Христос е разпнат во Охрид; НЛО и македонските символи (де що има звезда се е на Виргина); Давид, Соломон "исти" македонци и т.н. и т.н. .
Comment
-
T.Jonchev написа Виж мнениетова не е никаква дискусия, няма аргументи, а грачене!
Comment
-
И аз съм потресен на какво са ги научили тия хора дето преди три поколения умираха да са българи. То да има някаква логика разбирам: намерил си българска книга от 1835 г. дето е написано нещо дето не ти харесва - хубаво! Ама си задай въпроса защо няма македонски книги от този период...
Пълна интелектуална пестош.Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
Хана написа Виж мнениеПовечето форуми в интернет са точно такива. Затова такъв зор да поддържаш някакво ниво.
Comment
Comment