Gollum, Саддам Хюсеин в униформа не си ли го виждал?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познай битката по снимка! ¹2
Collapse
X
-
Ха, прав си, Eguo, виетнамци са. Китайско-виетнамската война, забравих я. Хем е и достатъчно късно, за да имат такива гаубици (1979 г.).
Когато снимката е цяла се вижда по-ясно. Е, сега ще е твой ред да пуснеш нещо .
ПП Трябваше да се сетя по странния шлем (за когото реших, че е шапка) - хем съм си слагал точно такъв корков шлем на главата. Пустата му памет.
Comment
-
А, не, той Eguo се досети за тази работа (виж в поста му е споменал годината, която води към войната ). Ако снимката не беше изрязано отляво може би щях да се сетя и аз (пак да повторя - хем като малък съм слагал не веднъж точно такъв шлем на главата си - вярно, в "цивилен" вариант без зелено платно отгоре, но си е същия). Но аз се загледах в руските каски на артилеристите и единствения "странно" изглеждащ шлем го взех за някакъв тип шапка с периферия, мака ри да седеше малко странно. А и съвсем забравих за този малък конфликт с Китай и когато си спомнех за виетнамците си напомнях, че те с доста по-стари гаубици громят французите и после пробват същото и срещу американците. Въобще забравих, че може пак да са виетнамци, но малко по-късно .
Сега е ред на Eguo.
Comment
-
Ето нещичко от мене
Постарах се да намеря някоя битка, не дотам трудна
http://img833.imageshack.us/i/96882984.jpg/ [ някой ще ми обясни ли , kak да качвам снимки на сайта ? чрез вмъкни изображение ,нали ? ъплоудвам го в имейдж-шак после копирам линка във вмъкни озображение ,но нищо не се получава ?! ]
казвайте ,ако има нужда от подсказки
ПС: предварително се извинявам ,ако съм взел нечий ред . просто ми се стори хубава тема,за да я оставим неактивна...Last edited by Butcher; 16-11-2010, 03:09.
Comment
Comment