Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Експлозиите край Челопечене

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Dinain написа Виж мнение
    Ааа, пардон - това бил HBC.
    Виж ся как за малко да закопаете човека (Митака) за чужда вина. Аз вече си го отнесох, ама и си вземам поука щото човек наистина трябва да си направи елементарна сметка за да се види кое може да е истина, кое не!. Благодаря на SVS че ми "наби канчето" с простата сметка за обема на тон тротил - да ми е за урок друг път да не си оставям калкулатора в кръчмата!
    ...Бе кво може да се очаква от Н(егоден за) В(оенна) С(лужба)...
    "...7. Пациентите във форумите трябва да се съобразяват с условието, че тук не е място за интелектуални изяви от типа на философски монолози, това е лечебно заведение." - Правила за форуми

Comment

Абе те днес и узбеките се поучили от българския опит - ама гръмнали по голям склад...

Comment

Взрив с 6 тона тортил - http://www.vbox7.com/play:3f920a84
        (\_/)
        (°_°)
        (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

svs написа
          Абе те днес и узбеките се поучили от българския опит
          По тази логика и българите са се поучили от албанския опит...
          Around 160 people have been injured and casualties are feared following a huge explosion north of the Albanian capital, Tirana.
          "No beast so fierce but knows some touch of pity."
          "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Тези кадри донякъде ме успокояват - значи не сме най-големите загубеняци, в Албания и Узбекистан също стават такива работи

Не са ли влезли вече екипи да разследват какво точно е станало там, или случая вече клони към пълно потулване както обикновено?
            (\_/)
            (°_°)
            (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

По всяка вероятност става дума за пари и незаконно разпореждане с боеприпасите. Нещо напълно банално за българската действителност,за съжаление. Сега може би онези "лоши" костюмирани чичковци от ЕС пак ще доприпкат и ще ни дърпат ушичките....
              They march in full battle dress
              With faces grim and pale
              Tattered banners and bloody flags
              Rusty spears and blades...

Comment

Нови сведения! Бе за някой може да не са нови . Пожарите са почнали преди 5:00. Затова пожарникаря е бил там. И затова е реакцията на кучетата (аз се подигравах но така е било, кучетата усещат миризмите, даже в Челопечене едно куче е събудило стопанина си минути преди взрива и когато се е опитал да го успокои взрива (първия голям) го е лепнал за стената; 1, 90м. и 100кг, познавам го лично).

Comment

Да питам дали това е склада за боеприпаси (оградил съм го с рамка)? От птичи поглед прилича на военен обект, ама знам ли...

Comment

Здравейте аз сам нов в този форум и ще коментирам по темета за какво е тази толкова голяма паника около гръмналите боеприпаси там ами ако стане тогава направо да умрат от страх , а за експлозиите няма как от само себе си да гръмната боеприпасите имам приятел които е бил на служба в такъв склад не знам точно каква длъжност но от него знам че няма как да гръмнат боеприпасите сами дори и немарливо съхранявани но не знам все пак аз не съм експерт въпреки че и аз съм военен.

***Добре дошъл на форума, recidivist. При нас се набляга на правописа и граматиката, така че ще те помоля за напред да ползваш главни букви, препинателни знаци, да отделяш едно изречение от друго и т.н. Въпрос на уважение към четящите.***
                    Last edited by Dinain; 12-07-2008, 00:06. Причина: Чат-писане

Comment

въпреки че и аз съм военен.
                      Май това обяснява много неща!

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Пхахахахахахаааааааааа... трагедия!
                        (\_/)
                        (°_°)

Comment

AYB написа Виж мнение
                          Да питам дали това е склада за боеприпаси (оградил съм го с рамка)? От птичи поглед прилича на военен обект, ама знам ли...

не. складовете са на около 7-800 метра североизточно от посочената точка.

http://free.hit.bg/kaloo/Untitled-2.jpg
                          Last edited by Dinain; 17-07-2008, 12:47.

Comment

Доста близо е до Челопечене значи.

Comment

и пак във връзка с взрива в Челопечене, следващите "мерки" на фуражките и техните цивилни шефове е, да се обезвреждат опасните боеприпаси. За целта, сме закупили "робот" на стойност 250 000 евро без ДДС /според друга информация цената беше от 300 000 до 350 000 евро/

ето го "робота" ...

с което си мисля, че далавера е ставала преди взрива, далавери ще има и след това... Иначе журналята пригласят с нисък женски фалцет и пишат глупости от рода на "Робот ще вади душата на снарядите"!?! или "Робот ще успокоява хората в Челопечене"?!? Все едно ще им носи валериан
                              Май никой от цялата паплач вчера на "демонстрацията" не се е сетил да пита, а бе, аджбеба, кое му е роботизираното на това скеле? Че пускат водната струя дистанционно ли???
                              Трол по списък.

Comment

Като гледам къде са застанали операторът и сеирджиите, цялата концепция на робота-сапьор отива на кино...
                                "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                                "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Working...
                                X