г-н Никой написа
Виж мнение
Иначе си прав, че покрай сухото изгаря и доста мокро (вкл. например темата на Петя за хибридната война, хех), но в това отношение ги разбирам. Т.е. не че са съвсем прави, но е въпрос на ресурси.
Иначе горния ти въпрос е малко риторичен - не познавам съвременен българин, който да се припознае за талиб. По тоя повод да спомена пак, че "талибан" е множественото число за ученици в религиозните училища, според мен вероятно по-коректно е да го наречеш "талибски" акт, но то това се изпусна, благодарение на нашата журналистика (Кало да не се сърди) преди повече от десет години. То и журналистиката ни е като порядъка тук.
Иначе, от моята гледна точка, Сирийската тема е фокуса на проблема, но той е принципен и я надхвърля. Както и да е, в следващите години ще си проличи какво ще става тук. Ще се отнася до форума, съм консервативно настроен - нищо не трябва да се пипа прибързано. Но за мен категорично е ясно, че нещо трябва да се промени. Впрочем, от управата, ако някой иска да се чуем, нека ми пише на лично съобщение. Включая и този, дето гледа от най-високо. Извинете за русизма.
Comment