Angelmr написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ZWQRA написа Виж мнениеDinain спести си си лицемерието, и в темата Сирия и тук стана ясно, че който не споделя мнението няма място във форума!
Така ли ще е само "правилно" убедените имат думата - за опозицията бан?"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеТочно така. Затова ти, кало, Валбо, хорнета, ясен, т72 и прочие ги бях сложил в списъка. Потвърждение на думите ми - дракони и магии, черно и бяло...
Comment
-
В кой списък?
По подразбиране всички, които имат достъп до "лакърджийския под-форум" получиха достъп за писане там. После Динаин състави допълнителен списък от останалите потребители, които да бъдат включени, после списъкът бе обсъден и това е. След това, когато някой поиска достъп, пак се обсъжда в същата тема. Всичко това става в административния под-форум (тъй-наречената "Управа").
Това е.
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеТочно така. Затова ти, кало, Валбо, хорнета, ясен, т72 и прочие ги бях сложил в списъка. Потвърждение на думите ми - дракони и магии, черно и бяло...
Comment
-
gollum написа Виж мнениеКогато се взе решение да се постави съвременния раздел под "особен режим" преди четири месеца (алтернативата вече я описах - и аз бях за нея, но не се прие) трябваше да се състави списък с потребители, които да могат да пишат в раздела - останалите няма да имат това право, като условието бе (както е описано в съответната бележка), че ако някой иска права, но ги няма в момента, трябва да се обърне към модератор и да поиска такива права, след което искането му ще се обсъди и ако никой от останалите няма против включването му, ще бъде включен.
По подразбиране всички, които имат достъп до "лакърджийския под-форум" получиха достъп за писане там. После Динаин състави допълнителен списък от останалите потребители, които да бъдат включени, после списъкът бе обсъден и това е. След това, когато някой поиска достъп, пак се обсъжда в същата тема. Всичко това става в административния под-форум (тъй-наречената "Управа").
Това е.
А, на каква база е съставен този списък, че ми стана интересно.
Comment
-
А, на каква база е съставен този списък, че ми стана интересно.
Гоги, имаш, защото Динаин те е включил в списъка си. Не знам защо не си в списъка за достъп до "Лакърдийки" (той също беше съставян на принципа кой за когото се сети, обаче тъй-като самия под-форум почти не се ползва, скоро май спряхме да добавяме хора към него).
Comment
-
Аз към Динаин нямам никаква неприязън.Напротив - както не веднъж съм писал го уважавам като начетен форумец.Има различни мнение - нормално е.Даже от време на време си пишем на лични.
Проблема идва от различните критерии на модериране.
Както виждате - различният аршин - генерира конфликти постоянно.Трябва да има нови модератори или админи - които не са обременени с лични познанства и симпатии.
Иначе всеки месец ще се банват хора, всеки месец нови ще идват и постоянно ще се въртим в един и същ кръговрат.
За мен Торн е що годе най-добрият модератор.Грей не е запознат с темата много и заради това се слушва предимно в Динаин и съответно взема поляризирани решения.
Та така...
Аз незнам защо Динаин трябва да ги изготвя тези списъци след като той поради естеството на споровете е основният "дразнител" и "първопричина" за тяхното започване?
Пак ви съветвам, избягайте от личните симпатии и познанства при модерирането!Във всяка нормална организация която иска да има развитие това е противопоказно за успех!
Comment
-
gollum написа Виж мнениеТорн и Динаин да представят списъци с хората, които според тях трябва да имат право да пишат в раздела
Comment
-
Кой списък? ((
Неща, обяснявано поне 5 пъти, включително преди час от мен, два пъти.
Повтарям, че съм бил само писар - изготвих първоначалния списък (понеже на другите не им се занимаваше). Беше обсъден, 1-2 извадени, 1-2 добавени и приет от ВСИЧКИ.
Но няма смисъл. Хора като Валбо са неадекватни, напразно им обръщате внимание. И още 10 пъти да им бъде обяснено, те си прожектират своя филм.
Така че който иска да се хаби, аз съм като Кухулин и Амазон вече, тази тема е само за бъзик...Last edited by Dinain; 27-05-2016, 16:31."No beast so fierce but knows some touch of pity."
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеНяма смисъл. Хора като Валбо са неадекватни, напразно им обръщате внимание. И още 10 пъти да им бъде обяснено, те си прожектират своя филм.
До тук даже Торн и Голъм не встъпиха в твоя защита, а има поне 15 потребителя които се оплакват от двойните стандарти налагани от теб Danain, всичките ли сме неадекватни, а само ти си адекватния?
Или просто се ползваш с привилегии и злоупотребяваш с тях?
Comment
-
500 ако щат да са. Както казах - Костов. Каквото и да стане, когато и да стане, има една маса хора, които ще повтарят като латерни едно и също заклинание. Това че са повече от един, не ги прави по-малко неадекватни. Който иска, да им обяснява, за мен е безсмислено. Както казах - вече само бъзик.
Затова съм привърженик на експертните решения и управлението, тези неща не се обсъждат и решават от "народа" с някакъв колективен разум като на мравките."No beast so fierce but knows some touch of pity."
Comment
Comment