mehanizatora написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Военен парад
Collapse
X
-
БНА-БА написаИначе аз като военен мога да кажа, че наистина армията ни в момента е на много лошо ниово и продължава да е така. Но предлагам да се отвори специална тема за това, да не разводняваме тази.
В кое поделение работиш и каква специалност и какъв чин имаш
По принцип служа в Бургас и съм автоматчик или по точно охранител на конвои такава ни е работата. Но обучение почти нямаме, защото няма пари, но и сега казвам пак почваме да се откланяме от темата за 6 май, за проблемите на нашата армия да пишем другаде, че скоро админите ще ни скастрят.
Иначе да кажа най-вероятно нашия парад в Бургас ще го дават по СКАТ или ВТК, по вероятно по СКАТ на 6 май от 19,00 часа, когато им почват новините. Аз съм първа редица и имам татуировка на дясната предмишница така може да ме познаетеКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Иначе искам от сега да честитя празника на всички военнослужещи и на всички, които носят името Георги, защото в самия ден ще бъда зает с нашия парад и след него пък застъпвам наряд, за това от сега честитя и желая на всички много здраве и успехи.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Парада ще си струва за зяпане.
Наблюдавах генералната нощна репетиция. Има Техника.
Т-72, БМП-1, БМП-23, М1117 :sm113: , МТ-ЛБ, С-300, БМ-21, Д-20+Татра влекач, БTP-60, 2С1, 9К79 :rock: , 9К33 и бронирана Г-класа :mhehe: .
6 май, 10 часа, София...Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Мен пък ми чудно защо ги правят тези паради искат уж да покажат че армията ни е силна но така само прикриват истината че армията ни е един боклук и то голям тя и полицията ни е на същото положение сякаш се надпреварват коя ще се срине по бързи аве изобщо армията ни не струва аз съм бил в армията даже познавам някои дето са били в ирак и афганистан просто екипировката е била пълен боклук и е било истински логистичен ад нямало доставки доста дълго време просто мизерията там е била пълна.
Comment
-
mehanizatora написаМен пък ми чудно защо ги правят тези паради искат уж да покажат че армията ни е силна но така само прикриват истината че армията ни е един боклук и то голям тя и полицията ни е на същото положение сякаш се надпреварват коя ще се срине по бързи аве изобщо армията ни не струва аз съм бил в армията даже познавам някои дето са били в ирак и афганистан просто екипировката е била пълен боклук и е било истински логистичен ад нямало доставки доста дълго време просто мизерията там е била пълна.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Аз си мислех с тези, които ще дойдат да се видим в 10 часа пред централният вход на СУ. От ще бъде по-лесно да се избере най -удобното място за гледане, а и не се знае дали няма да бъдат затворени някой улици.
tonev написав москва ще показват су- 34...
Comment
-
Не се ебавайте с човека. Въпроса са му е точен.
StrEagle написаНякаква по-подробна информация, кога и къде ще е парада в София от 10:00?
Благодаря
Моята препоръка е да заемеш място между 09:00 и 09:30 някъде по булеварда, че после ще стане блъсканица.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment