If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето каква била работата! Аз се чудя от два дни какви са тези Елки дето бръмчат по цял ден над София, а то какво било! Военен парад с учебни самолети- звучи безобидно и...някак иронично. :rock:
Няма смисъл . Преди малко прегледах днешната преса и открих една статия за парада . Щели да покажат един от новите ни БТР внесен от щатите . Мисля си, че това парадче не струва защото нямаме армия .
Днес минаха тройка Су-25, тройка МиГ-29 (дотук ги видях), някакви хеликоптери и вероятно L-39 и "Пилатус" (тези не ги видях). Тъй че самолетите няма да само учебни. Друг е въпросът, че е смешно-тъжно да си покажеш цялата бойна авиация на парада.
Няма смисъл . Преди малко прегледах днешната преса и открих една статия за парада . Щели да покажат един от новите ни БТР внесен от щатите . Мисля си, че това парадче не струва защото нямаме армия .
Е, бива ли сега такова нещо!? Какви са тия приказки? Как така да нямаме армия- имаме, разбира се! Може да е малка със стара и оглупяла техника, но със славно минало и неясно бъдеще. Малко патриотизъм и уважение си требе! Това е армия все пак, шега със нея не бива. :1087:
Имаше един виц едно време един от експертите на НАТО казал ,от българската армия се страхуват много хора главно младежи между 18 и 25 години сега като няма казарма вече никой не се страхува от славната ни армия. :clown: :p
очевидно не си успял. самолетите, които летяха в продължение на два дни бяха:
PC-9,Су-25, МиГ-29 (в тази последователност). първия ден - интервали от 10-тина минути, вчера следобяд - през две минути - имам ги на видео, заснех ги докато се мъчех в едно задръстване до Партийния дом...
Т. нар. парад ще бъде голяма пародия. А за тренировките ще бъде изхарчено толкова гориво, че след това ще се наруши и без това жалкият процес на подготовка на военните пилоти. Подобно нещо се случи през 1996 г., когато заради парада не се състоя планираното обучение на курсантите във ВВВУ "Г. Бенковски". А летатлната подготовка бе заменена с далеч по- сериозна- строева подготовка. На печелившите - честито!
Аз пък каня ако има някой от Бургас да дойде пред хотел България в 11.00-11.30 да види нашия парад плюс едно представление, което сме подготвили. Ще видя дали ще ми дадат снимки след това за да ги сложа тук.
Иначе аз като военен мога да кажа, че наистина армията ни в момента е на много лошо ниово и продължава да е така. Но предлагам да се отвори специална тема за това, да не разводняваме тази.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Иначе аз като военен мога да кажа, че наистина армията ни в момента е на много лошо ниово и продължава да е така. Но предлагам да се отвори специална тема за това, да не разводняваме тази.
В кое поделение работиш и каква специалност и какъв чин имаш
Comment