Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Национален въпрос

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Национален въпрос

През какви етапи преминават опитите за решаване на българския национален въпрос и кои са най-значимите прояви?
    ,,...Във всяка жена има по една императрица-диктаторка"
    :imprulz:

Четири войни!

Comment

Кресненско - Разложко въстание (1878-1879)
      2-те Блкански (1912-13г) и ?

Comment

Сръбско-българска и Първа световна!

Comment

ти кво, жената на империал ли си или само кандидатстваш?

Comment

Док, то си пише бе - тя е позната на СуперЛюбо - Любо-знайка
            Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
            [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
            きさまはしんでくださいませんか
            [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Императрица, ако се готвиш за изпит по история, защо не отвориш една тема за всички твои въпроси, а който има желание, ще отговаря.
              "Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.

Comment

Готвя се така е,но разчитах като имам въпрос ,на който не мога да си отговора от литературата,която имам вкъщи да се обърна към вашето компетентно мнение,но не очаквах някои да се заяде

Comment

е, не всички се заядоха.
                  питай какво точно ти трябва
                  IN VINO VERITAS !!!

Comment

но не очаквах някои да се заяде
                    Аз не се заяждам, просто ти давам съвет. Ще е по-удобно и за теб и за другите участници във форума.
                    "Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.

Comment

Абе то и аз се готвя за изпит по История, ама не питам тук.Питам личната си библиотека и после си сядам на задника и чета.Ако императрицата иска може да ми дойде на гости и заедно да се поразходим из дебрите на Историята.
                      Пък и да ти кажа-обръщението е към Императрицата- този форум няма да ти помогне, защото Даскалите си имат свои критерии за историята, а ние тук наши си, които хич не им харесват колкото и да са верни те.
                      Извода е:
                      Сядаш си у вас и прочиташ цялата литература, която са ти дали по въпроса или идваш у нас и аз те заривам с книги до небето и пак сядаш и четеш.
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                      X