Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна среща

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Не може ли поне в една тема на форума да не се обсъждат прабългарите?
    Има достатъчно теми, където можете да го правите!
    А за троловете си отворете тема! Тук тролове НЯМА! Хеле пък мостове!:evil:
    Ренесансът в Европа настъпва с края на чумата

Comment

.
      GOTT MIT UNS!

Comment

Това за мостовете - хубаво, но последно ще има ли пиволеене или не? Щото аз вече си ангажирах съботата с едно такова мероприятие.
        sigpic

Comment

Петък?

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

На мен ми звучи добре, някак традиционно . Ще е добре и някакво място да се уточни. Ще гледам да успея да дойда е, ако борбата с троловете не ме изтощи прекомерно дотогава, но ще разчитам на разни трикове - мълчание, мечове с марката на БАН и прочее ).

Comment

gollum написа
              ... но ще разчитам на разни трикове - мълчание, мечове с марката на БАН и прочее ).
              Подкрепям борбата срещу троловете с две ръце.:rock:
              Но мисля, че не владееш добре мълчанието. По-добре опитай с някой от другите трикове.
              Абе княза бил голям убавец! Пу, да не му е уроки! Пу, пу!
              Ама къде са ви козите брадички бе, симпатяги?

Comment

Подкрепям борбата срещу троловете с две ръце.
                Това исках да прочета :tup:. Сега остава само да направим следващата крачка: троловете сами да се справят със себе си (делото за унищожаване на троловете е в ръцете на самите тях). Лошото е, че практически не се досещам как да стане: дали с огледало, с което да се обезвреждат чрез самоотролване до пълно словесно стъпкване. Ако бяха като ламите, щеше да е лесно - има изнамерени методи, от антиглави, до банални юнаци (макар че те имат тенденцията понякога да тролясват, да не говорим, че има и трололаци). С една дума, май е по-добре да се съсредоточим върху бирата.

Comment

Просто раздаваме по едно БАНанче на всеки трол и всички ще са щастливи.
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ам-гъл, казах ли ти аз, че не се справяш добре с мълчанието? А за бирата, също подкрепям с две ръце!:rock: Нищо, че предпочитам вермута. Само кажете къде и кога, и съм на линия. И нека под мостовете се леят реки от вермут. Добре де, и от бира!
                    Ама ако онова, хубавото момче с очилата не дойде, няма да дойда и аз. Не, не княза. Онзи, другия.

Comment

петък е добре, стига да е след 8, че 75 км до софия никак не са за пренебрегване.
                      sigpic

Comment

Момчета, приемате ли компания, или срещите са частни?
                        Кръвта из нашите гърди
                        не е съвсем изляна!
                        Народе, цял стани! Иди!
                        Че Македония въстана.

Comment

Аз предлагам инвестиция в образованието и култивиране на троловете в истински потребители. Похарчването с лека ръка на човешки ресурси е загуба в дългосрочен аспект
                          Не 7, а 77 пъти по 7...

http://www.mathematicalanthropology.org/

Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм

Comment

Мунчо написа
                            .... Само кажете къде и кога, и съм на линия. И нека под мостовете се леят реки от вермут. Добре де, и от бира!
                            Ама ако онова, хубавото момче с очилата не дойде, няма да дойда и аз. Не, не княза. Онзи, другия.
                            Брей, брей! Нека и Княза дойде и онова хубавото момче с очилата, за да дойде и Мунчо, тогава и аз ще дойда (ма ше пия бира, а не вермут). Е ако приемате де все пак не съм от ядрото .

Пък и имам добър фотоапарат и правя добри снимки (само с разрешение на сниманите разбира се).
                            Last edited by mitaca; 09-04-2008, 23:56. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Точно в петък имам няква среща с едни две мацки. Звъннете все пак по радиостанцията, може да ги навия да дойдем при вас, макар че съм сигурен, че ще ги отегчим до смърт с нашите приказки
                              (\_/)
                              (°_°)
                              (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Warlord написа
                                Точно в петък имам няква среща с едни две мацки. Звъннете все пак по радиостанцията, може да ги навия да дойдем при вас, макар че съм сигурен, че ще ги отегчим до смърт с нашите приказки
                                Със сигурност. Освен ако не искаш да минават на другия тротоар като те видят. Рано или късно и по-скоро рано, отколкото късно разговорът стига до размера на болтчета на някой немски танк. Последният път беше горивото на танковете (или на самолетите, не помня вече) през ВСВ.

Comment

Working...
                                X