Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна среща

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Чакайте сега, момчета и pnp5q, няма такова ядро, на мен това даже ми звучи обидно - има лаф: ...х ти ядрото, на което аз съм му протеин (оппа, протон).
    Просто има хора, които се познават виртуално отдавна, някои от тях се познават и на живо, а някои дори са и роднини. Отделно има хора, които са по-уважавани от другите, заради многото познания, интелигентност и др. Това е. Няма ложа с тайнствено посвещаване.

Comment

Ами когато кажете, аз по принцип съм свободен след 17:00. Петък или Събота май е най-удобно за повечето хора, вярно че тогава е фрашкано по заведенията, но ако отидем по-рано - към 6 още има места

bigbeer написа
      Визитката ми е:- 38 годишен,бивш хамалин,със склонност(освен към бирата и провокациите)към хардрок музика с по "класическо"звучене.Не бих искал да засегна някого,но ако се спретне събитане в дупка с "поп-фолк" насока не ме бройте.150-те ми килограма трудно биха го понесли.
      Виж ти, доста си приличаме. Остава само да те настигна по килограми и години и ще сме като две капки мастика
      (\_/)
      (°_°)
      (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Израза не беше ли като "две капки вод(к)а"?Mастичката предпочитам да си я пийваме,то почти и е сезон!Чудя се дали "визитката" може да мине за кратка афтубиуграфия,според изискванията на Императора.Та да не губя време с това и да почвам да готвя есе за танкове(мисля да се спра на крачещите).Като гледам не е много лесно да се стигне до печат "Rejected".Иска си доста бъхтене.Затова пожелавам "НАЗДРАВЕ" на запиващите и се оттеглям да работя върху най-малко двутомния си труд за бронираните машинарийки.

Comment

Хана написа
          - има лаф: ...х ти ядрото, на което аз съм му протеин (оппа, протон).
          Абе аз снощи написах цяло есе за ядрото, атомите (форумите), членовете на ядрото (протоните и неутроните), за кръжащите около това ядро електрони стабилни и възбудени (дисидентно настроени спрямо атома/форума), както и за свободните (прелитащи или не) такива. Ма реших, че връзката между химията ядрената физика и форумите не е за тази тема, а по-скоро за академичния хумор или майтапи, та затова не я постнах .
          Та извинете ме за ОТ-ка.

Comment

IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS написа
            3. Кратко есе на тема "Танкове"
            На тема "германски танкове"

Comment

Кухулин написа
              На тема "германски танкове"
              на тема "Великият и неповторим неподражаем всемогъщ непобедим най-справедлив и все-обективен император Фриц и немските танкове"
              Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
              [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
              きさまはしんでくださいませんか
              [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Също така - ако няма развита тема за римския легион или поне за помощните войски, въобще да не се мярка.
                sigpic

Comment

IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS написа
                  Ти нуклеиново ядро не си ли виждал?
                  Между другото, във форумите има достатъчно теми, посветени на ядрото. В тях има и доста снимков материал. Защо не използваш функцията "Търсене" преди да пишеш подобни мнения? Потърси малко из темите, прочети и тогава седни да пишеш.
                  Ами, пробвах, ама нещо не стана.... Сега какво да правя?
                  Last edited by Коцето; 02-04-2008, 22:04.

Comment

Историята на ядрото от моя гледна точка (май само по-старите потребители ще разберат майтапа): по една случайност се появих на форума в периода на зрелия социализъм (точно преди да рухне), заявих преданост посредством рецитиране на идеологическа поезия и се облажих в последния момент с партийна книжка, пропуск за почивна база "Миньор", дача в полите на Странджа и служебна "Волга". Скоро след това режимът рухна и изявените функционери бяха екзекутирани, но ядрото си остана бившата номенклатура в сянка. Както и императорската особа, гниеща в изгнание, но все така дърпаща невидимите конци от разстояние.
                    Нови членове не се допускат и няма как, защото ядрото официално не съществува. Разбира се, дарения и подаръци могат да сътворят чудеса

ПП В последствие се оказа че с някои съпартийци се знаем още от царско време, но това няма общо. Просто краставите функционери се надушват един друг от далече :1087:
                    "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                    "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Абе хора тая тема е за БИРА!!!
                      След като се напийм тогава да почваме с философските въпроси
                      IN VINO VERITAS !!!

Comment

kiosev написа
                        Абе хора тая тема е за БИРА!!!
                        След като се напийм тогава да почваме с философските въпроси
                        на това му се вика плацебо ефект.
                        sigpic

Comment

ОК, не съм аз виновен, че цяла седмица се туткате и не можем да се наканим. За съжаление аз мога само в неделя вечер. Може би и в петък, но не е сигурно.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Е то и да се наканите аз няма да дойда щото съм от Пловдив, ама да знаите че духовно съм с вас.А докато се наконтите аз толкова бира изпих
                            IN VINO VERITAS !!!

Comment

Понеже само се приказва, пък действия ниц - довечера, към 7, в Мърфис. Който доде, доде, кой не, лошо, изтърва.
                              XV mile the sea brode is
                              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

кво е това и къде Мърфис?
                                Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                                [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                                きさまはしんでくださいませんか
                                [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Working...
                                X