Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна среща

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

На мен лично много ми се пие бира и затова ....... хм, трябва да проверя запасите.

Сега сериозно, ако се съберете, вземете и апарат за снимки. Въпросното достижение на техниката се нарича още фотоапарат... Поне за мен ще е интересно да видя как изглежда ядрото
    Last edited by Коцето; 01-04-2008, 21:51.

Comment

Thorn написа

Отново покана /и то основно към "ядрото на форума"/ - искате ли да се видим някъде тия дни?

Дискриминация!
      Не 7, а 77 пъти по 7...

http://www.mathematicalanthropology.org/

Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм

Comment

Thorn написа
        искате ли да се видим някъде тия дни?
        Кажи кога и къде.
        (\_/)
        (°_°)
        (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

kocetu написа
          Поне за мен ще е интересно да видя как изглежда ядрото
          Съдържа хромозоми и ДНК.Или разтопен метал май беше...аа чакай не беше ли на 4 слона или китове да се крепеше...абе нещо се ошашавих...от бирата ша да е. :clown:
          А така и от района на Карлово във тоя форум никой се не намери.Пфууу...
          А сме биле буден,революционен,възрожденски край...дрън дрън ярина. :mhehe:

Comment

Warlord написа
            Кажи кога и къде.
            тъй тъй - софийска сходка.
            sigpic

Comment

Абе бира винаги ми се пий
              трудно има време когато да не ми се пие бира
              ама миналата седмица на Винарията и без бира минах
              IN VINO VERITAS !!!

Comment

kocetu написа
                Поне за мен ще е интересно да видя как изглежда ядрото
                Ти нуклеиново ядро не си ли виждал?
                Между другото, във форумите има достатъчно теми, посветени на ядрото. В тях има и доста снимков материал. Защо не използваш функцията "Търсене" преди да пишеш подобни мнения? Потърси малко из темите, прочети и тогава седни да пишеш.
                Last edited by IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS; 02-04-2008, 02:26.

"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
                It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.

Comment

А за ядрения синтез, някакви податки
                  Не 7, а 77 пъти по 7...

Comment

Вижте, това не е тема "Майтапи 5" . Хайде да оставим тази за хора, които искат да се уговорят за някаква форумна среща.

Comment

Всъщност въпросът е сериозен - как се става част от ядрото?
                      Не 7, а 77 пъти по 7...

Comment

Не знам, не аз съм дефинирал "ядрото", така че вероятно не аз следва да отговоря на него. Но си мисля, че е въпрос на три неща: откога си във форума, колко често и как участваш в дискусиите и не на последно (а може би на първо място), колко често идваш на форумни срещи и неформално (не-форумно, във всеки случай) общуваш с останалите. Аз така си го представям, а и това сочи опита.

Comment

Някой да се наеме да определи ден, час и място и да се види кои са желаещите за този ден, за да се събере групата. Моят скромен опит в организирането на форумни срещи показва, че е по-добре да не е петък или събота, когато са пълни заведенията и да е направо в някое заведение, за да може всеки да идва когато може.

Comment

Darkas написа
                            Има един лаф, ако питаш "колко струва" за определен клас коли, значи не можеш да си я позволиш. Е твойта е същата работа.
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Хана написа
                              Някой да се наеме да определи ден, час и място и да се види кои са желаещите за този ден, за да се събере групата. Моят скромен опит в организирането на форумни срещи показва, че е по-добре да не е петък или събота, когато са пълни заведенията и да е направо в някое заведение, за да може всеки да идва когато може.
                              Неделя наобяд /след обяд/ е напълно подоходяща за подобни прояви /I suppose/.
                              sigpic

Comment

Darkas написа
                                Трябва да пуснеш една молба, адресирана до Директора на Военноисторически форуми Бойна Слава.
                                Към молбата прилагаш следните документи:
                                1. Автобиография.
                                2. Мотивационно писмо, в което излагаш накратко причините, поради които искаш да станеш част от ядрото.
                                3. Кратко есе на тема "Танкове" или някаква авторска статия или други авторски материали, посветени на същата тема.
                                4. Свидетелство за съдимост.
                                5. Декларация (свободен текст), че досега срещу теб не са повдигани обвинения за кражба на интелектуална собственост.
                                6. Цветна снимка в профил и анфас.
                                7. Диплома за завършено образование.

В едномесечен срок молбата ти ще бъде разгледана и ще ти бъде върната с входящ номер и печат "Rejected".

P. S. Всички документи трябва да са написани на правилен български език, на кирилица, без правописни и пунктуационни грешки и без използване на "4" вместо "Ч" и "6" вместо "Ш".
                                Last edited by IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS; 02-04-2008, 18:40. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
                                It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.

Comment

Working...
                                X