mokria написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eguo написа Виж мнениеДа...Хоть азбука у нас одинакова, но чувство юмора видимо различно.
Comment
-
Stan написа Виж мнениеами представи си, че Обама е изтипосан така и ще ти стане весело.
Comment
-
Eguo написа Виж мнениеДа...Хоть азбука у нас одинакова, но чувство юмора видимо различно.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеПрояви малко разбиране. Ние нямаме опит с обожествяване на любими лидери. Единственият който сме имали, даже не беше тъпак и се присмиваше сам на себе си. А онова на снимката е подигравка на природата.
В Японии есть император, в америке есть президент, в Парагвае есть руководитель.
Давай разместим фотошоп реального императора японии в женском платье, президента сша на пальме, а руководителя Парагвая с голой задницей.
В чем юмор? (или сатира). Я не понимаю.
Видимо на самом деле у меня "цивилизационное отставание" в юморе.
Понимаю юмор в в общем - блондинки, ковбои, дарт вейдер и .т.д. - т.е обезличенный, или
коментарии профффесиональных юмористов о каких то персоналиях (политики, артисты и прочее).
Но просто взять фотографию реального человека, раскрасить его и разместить....
Смеятся над цветом кожи конкретного человека, ростом, сексуальной принадлежности, количеству волос - это противно, но в принципе понятно.
Но раскрасить лица - честно, я не понял юмора.
Comment
-
боец ВСУ в Славянске, 5 июля. Коллиматор установлен задом-наперед, а значит прицелиться невозможно, механический прицел закрыт (т.е. стрельба возможна только "примерно туда"), ремень закреплен на шомполе...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение+Други забавни моменти като- вятърът съборим Украинското знаме от пилона в Славянск, и го завял...на сметището.Аз не задължава никого със свое мнение.
По-добре късно, отколкото още по-късно.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеНие нямаме опит с обожествяване на любими лидери.
Иначе съм съгласен с Егуо. Ким Чен Ън, нарисуван като травестит не предизвиква смях у мен, най-малкото, защото въпросният напудрен образ е лишен от какъвто и да е било контекст, който да изиграе ролята на хуморен медиум.Аз не задължава никого със свое мнение.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеАз не задължава никого със свое мнение.
Comment
-
М`да, и на мен не ми е смешно точно по тази причина - няма връзка. Виж, ако го бяха направили в измършавяла версия, да речем - щеше да е интересно поне.
Но ако е за въпрос, в тази тема са пускани много неща, смятани за смешки, с най-различни политически лидери. Така че едва ли може да се въведе някакъв реален критерий - хората имат различно чувство за хумор.
Comment
-
gollum написа Виж мнениеНо ако е за въпрос, в тази тема са пускани много неща, смятани за смешки, с най-различни политически лидери. Така че едва ли може да се въведе някакъв реален критерий - хората имат различно чувство за хумор.
Долното го нарисува един мой приятел от Кина. Поства го на ФБ.
Жена му пита: "коя е тази жена до Ким?"
Моят приятел ѝ отговаря: "Ти!!".
В този момент аз осъзнавам, че той не се майтапи.
Сега, това може да бъде смешно за някои и, за други, не чак толкова. На мен ми е смешно, именно, поради този, скрит за повечето хора факт - че жената, която се прехласва (на рисунката) по Ким Чен Ир е, всъщност, жената на моя приятел
Между другото - отзад, "ракетодумите" означават "джуче".
Аз не задължава никого със свое мнение.
Comment
Comment