1951 написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Това го поствам, първо защото олицетворява израза "Cattle Class" и второ заради коментара под статията в аерото:
http://aeropress-bg.com/novini/36-ne...ki-na-red.htmlThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
По стъпките на Southwest Airlines, най-омразната от всички авиокомпании. Колко съм летял с тези изроди по работа, щото са малко по-евтини от останалите, да не би да се прекара собственика с $50 за по-свястна компания...Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Робърт Бърнс
Финдли
(преведено на бургаски)
- Кой лопа тъй посряд нущя?
- Яз лопам - речи Филю.
- Въри си. Яз ни съм такваз!
- Ни си ли!? - речи Филю.
- Си чул ти някуй уйдурма...
- Съм чул ми! - речи Филю.
- Възгеч бе! Въх, чи срамута...
- Ми... срам ма й! - речи Филю.
- Да зема ся да дода вън...
- Ила, де - речи Филю.
- На портата сидиш кат пън.
- Кат пън съм - речи Филю.
- Да флезиш, ама де да знам...
- Да фляза - речи Филю.
- Ши гръмни целия мигдан!
- Ши гръмни - речи Филю.
- Виднъш да скочиш тос дувар...
- Ши скоча! - речи Филю.
- Шта праа дармадан пужар.
- Напрай ма! - речи Филю.
- Шта пусна, ама глей сига...
- Пусни ма! - речи Филю
- Шми висниш утре сигур пак...
- Шти висна! - речи Филю.
- Пък утпудир да си мълчиш!
- Ш` мълча, ми! - речи Филю.
- Оф, ши стисна май учи...
- Стисни ги - речи Филю.
Comment
-
Украйна готова за "G8", , заяви министър-председателят Яценюк.
Украина готова занять место России в «Большой Восьмерке», заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк в ходе совместного брифинга с премьер-министром Канады Стивеном Харпером.
...Украина готова занять место России в «Большой Восьмерке», заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк в ходе совместного брифинга с премьер-министром Канады Стивеном Харпером... вызвав овации у присутствующих на брифинге представителей прессы.
Comment
-
Клипа е велик. Този Джими Фалън е трол левъл 900(негово е и творението с вълка в хотела в Сочи). Летерман беше симпатяга, но според мен този е по-добър. Има присъствие без да му се налага да се прави на клоун, като онзи либераст Колбер и другарчето му Джон Стюъарт.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеКлипа е велик. Този Джими Фалън е трол левъл 900(негово е и творението с вълка в хотела в Сочи). Летерман беше симпатяга, но според мен този е по-добър. Има присъствие без да му се налага да се прави на клоун, като онзи либераст Колбер и другарчето му Джон Стюъарт.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
Comment