If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
толкова са се излеберастили че в един момент дори да е смешно, започва да бие на пропаганда....
+1 При това монотонна и еднообразна пропаганда. Расизъм навсякъде им се привижда, гонения на педали - досаден стереотип. Birkenstocks, hybrid (any), fighting imaginary racism and right Christians... Така е, който не колекционира оръжие изперква.
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Ако предлагаше и решения щеше да е гениален - той е публицист - работата му е да акцентира внимание, а не да дава готови решения. Макар че хорага гледащи ТВ и не само са свикнали да им слагат информацията раздъвкана в главите, та накрая почват да я повтарят като мантра.
Моля те, кажи му го!
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Казвам се Алис Смит и стоя в чакалнята на зъболекаря. Разглеждам дипломите по стената. По едно време прочитам цялото име на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чудя се дали е същия човек?
Но когато виждам оплешивяващия, сбръчкан чичко, тази мисъл бързо ми излиза от главата - той е прекалено стар, за да ми бъде съученик. След като той ме преглежда, аз решавам все пак да го питам дали е учил в гимназия "Morgan Park". Той ми отговаря, че наистина е учил там. Аз го питам кога е завършил.
"През 1985 г." - ми отговаря той - "Защо питате?"
"Били сме в една и съща гимназия!" - му отвръщам.
Той внимателно ме оглежда. И тогава този грозен, стар, плешив, сбръчкан, дебелогъз, прошарен кучи син ме пита:
"По какво сте преподавала?".
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
"Прибирам се от работа, жената ми се вижда окумена нещо...
- Какво става? - питам.
- Какво ли? - вика. - Не знам каква история учат в шести клас, обаче дъщерята, като се прибра от училище и ме пита: "Мамо, ти плака ли, като умря Ленин?" !?!"
По какво се различават руският и китайският интернет?
В китайския не можеш да отваряш чуждестранни сайтове, а в руския - руски.
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
ЛДПР направила властям Польши, Румынии и Венгрии письма с предложением поделить Западную Украину между собой. «Мы просто предлагали провести референдумы в сопредельных с Украиной территориях и добиться проведения таких же референдумов в ряде украинских регионов, ранее принадлежавших названным странам», — заявили в ЛДПР.
Comment