Amazon написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
-
княз Крылов написа Виж мнениеАко предлагаше и решения щеше да е гениален - той е публицист - работата му е да акцентира внимание, а не да дава готови решения. Макар че хорага гледащи ТВ и не само са свикнали да им слагат информацията раздъвкана в главите, та накрая почват да я повтарят като мантра.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Казвам се Алис Смит и стоя в чакалнята на зъболекаря. Разглеждам дипломите по стената. По едно време прочитам цялото име на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чудя се дали е същия човек?
Но когато виждам оплешивяващия, сбръчкан чичко, тази мисъл бързо ми излиза от главата - той е прекалено стар, за да ми бъде съученик. След като той ме преглежда, аз решавам все пак да го питам дали е учил в гимназия "Morgan Park". Той ми отговаря, че наистина е учил там. Аз го питам кога е завършил.
"През 1985 г." - ми отговаря той - "Защо питате?"
"Били сме в една и съща гимназия!" - му отвръщам.
Той внимателно ме оглежда. И тогава този грозен, стар, плешив, сбръчкан, дебелогъз, прошарен кучи син ме пита:
"По какво сте преподавала?"."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Два нови руски вица:
"Прибирам се от работа, жената ми се вижда окумена нещо...
- Какво става? - питам.
- Какво ли? - вика. - Не знам каква история учат в шести клас, обаче дъщерята, като се прибра от училище и ме пита: "Мамо, ти плака ли, като умря Ленин?" !?!"
По какво се различават руският и китайският интернет?
В китайския не можеш да отваряш чуждестранни сайтове, а в руския - руски."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Рекламна кампания. Не е особено смешно, но е за тази тема:
http://aeropress-bg.com/novini/36-ne...v-baltika.htmlThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Гост
ЛДПР направила властям Польши, Румынии и Венгрии письма с предложением поделить Западную Украину между собой. «Мы просто предлагали провести референдумы в сопредельных с Украиной территориях и добиться проведения таких же референдумов в ряде украинских регионов, ранее принадлежавших названным странам», — заявили в ЛДПР.
На някои всичко им се вижда майтап.
Comment
-
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Comment