Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pnp5q написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]19500[/ATTACH]Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеА, не съм се задълбавал, просто ми хареса картинката. По принцип не се интересувам много от коли, които са ми извън възможностите.
Но пък и да имах ˆ3,12 млн. за харчене не знам дали не бих си купил танк... даже няколко, плюс 50 декара пущинак.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Е, аз си падам малко автомобилист и понеже имам малко време гледам само реалистични неща. Всъщност в момента единственото, което следя горе-долу са новини за 2015 Мустанг, засега излизат различни предположения за това как точно ще изглежда. Всичко останало около него звучи страхотно, обаче новата визия може да се окаже доста неприятна. Ще видим.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Amazon написа Виж мнение-"Хамир, къде изчезна Мустафа?"
-"Ми, как да ти кажа...котката му го изяде."
Ей тука малко по темата - http://lurkmore.to/%D0%A0%D0%B0%D0%BC%D0%B7%D0%B0%D0%BD Между другото, сайта е размазвация, заслужава си прегледа
Comment
Comment