Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
Dinain написа Виж мнениеThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеТова е стойка за фотокамера, нали?
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеЪхъ, примерно Браунинг М2НВ кал.50BMG, може и с "обектив" - напр. Леуполд 12х56 с подсвет и нощна приставка.
А иначе нещо с литературна насоченост:
Ато го и целият линк: http://www.adme.ru/vdohnovenie-91970...a-knig-493055/
Едит: И един як виц:
Интервю с пастир от Родопите, който навършва 120 години:
- Каква е рецептата за дълголетие?
- Аз работя на чист въздух. Това е много полезно.
Другото е, че вече 100 години аз казвам
на говедата какво да правят, а не те на мен.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Сега ми хрумна една интересна задачка: Вижте отново снимката на пикапа постната от Кухулин. Ако на него сложим 12 или 14.5 мм картечница, тя няма ли да изкърти тези четири болта с които е закрепена? Да речем след няколко стотин изстрела? Отката на такова оръжие е страшен а стойката е просто заварена и в тази конфигурация прътите няма да се огъват. Ако е един прът да - но така не.
Къде е тайната? (приемаме че китайците не са идиоти).This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеКъде е тайната? (приемаме че китайците не са идиоти).
Оня от горе, дето му споменават името по няколко пъти в минута си знае работата
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеСега ми хрумна една интересна задачка: Вижте отново снимката на пикапа постната от Кухулин. Ако на него сложим 12 или 14.5 мм картечница, тя няма ли да изкърти тези четири болта с които е закрепена? Да речем след няколко стотин изстрела? Отката на такова оръжие е страшен а стойката е просто заварена и в тази конфигурация прътите няма да се огъват. Ако е един прът да - но така не.
Къде е тайната? (приемаме че китайците не са идиоти).Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment