Следващата политическа уж смешка в темата е равна на бан за три месеца.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Agobot написаВие как ги тълкувате съставките на този сос - 100% японска ябълка и весел хамстер??
Има един изтъкнат руски уеб-дизайнер - Артемий Лебедев, който има значителна подборка от `култови` опаковки. Един пример."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
княз Крылов написаhttp://www.tema.ru/rrr/mapa3m/marazm...FFFFFF6F08AFA9
ha ha ha
Превод:
"Ябълков сок. Направен от концентриран портокалов сок. 100% сок."
То не, че в сока от портокал винаги има портокали, но щом не съдържа весел хамстер, според мен е годен за консумация.
Като сме се хванали с темата "храни"
Ето още на тема "храни" - до къде води здравословното хранене(няма да споменавам в коя държава, за да не ме направи Imperial член на БАН):
Докторите казват - алкохола е враг, Господ казва - обичай врага си!?
Comment
-
Мавзолей на маразма - на руски
Цитат: "Из меню в столова: Компот от прясно зеле"
"Товарищи! Ввиду ремонта мужской душ с 13/XII-71 г. закрывается. Все мужчины переходят во вторую половину женских душ." - накрая има такава уникална грешка, че става непреводим бисер!
"Это медсестра, которая умеет делать все, - так отзывается о Санниковой старшая медсестра больницы Анна Алексеевна Игрина. - Она так и зовется - сестра широкого профиля. Возьмет больного - доведет до конца". (Газета "Нефтеюганский рабочий")
"Другари туристи! На 20 юни се прави смяна на бельото. Четните стаи се разменят с нечетните. От Администрацията"
"Този въпрос ние го поставихме ребром и го обърнахме около оста му! (из изказване)"
"Поради заминаване се продава крава с купе М-62."
Last edited by pnp5q; 07-04-2008, 20:14."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Фънки преди малко заяви, че Иван няма глас. Така Шрек официално се сдоби с титлата "Музикалният Инвалид на България"Не 7, а 77 пъти по 7...
http://www.mathematicalanthropology.org/
Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм
Comment
-
Мисля, че с последните си изпълнения Иван Ангелов заслужи в не по-малка степен титлата "Музикален инвалид". Действително, Иван показа певчески качества в началото на конкурса и журито се надпреварваше да обяснява какъв талант бил той, а Фънки им казваше "Аз това ви го говоря от самото начало!".
Аз също много го харесваХ. Но напоследък той не само, че прекали с простотията си, но разочароваше и като изпълнител. А тази вечер дори не се появи на сцената. Но най-много ме разочарова това, че неговата т. нар. "мъжка" дума не струва пукната пара. След десетки обещания и клетви, той продължи да се гаври с музиката и да обижда Фънки. Започвам да се чудя дали той наистина може да пее, или е успял с три-четири добри изпълнения да заблуди всички ни?:sm186: Еми да си ходи!:tdown
Нека изчакаме обаче до сряда да видим какво ще стане, макар че не вярвам да се случи някакво чудо.
P. S. Но майната му на Иван! По-важното е, че Луис завърши 13-ти в неделя, а McLaren взе само 4 точки!:rock: :drums::trink39::sm191:
P. P. S. Но да не бързаме да се радваме прекалено. До края на сезона има доста време.:sm186:
"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.
Comment
-
а McLaren взе само 4 точки!"Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
Comment
-
Юлиане, това е ВЕЛИКО!!! :rock:
Гаврата - пълна. Направо пукнах от смях особено при "отговора" на Бентли.Last edited by Stormbringer; 08-04-2008, 02:08."Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
Comment
Comment