If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Перепощено из моего поста трехлетней давности. Полагаю, что многие не видели. Гравюры из японской книжки о Наполеоне, изданной в середине XIX века: Британского посла жарят живьем по приказу Наполеона. Наполеон в ссылке на острове Святой Елены. Напомню, что до насильственного «открытия» Японии в…
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Незнам, защо към Б. Димитров има толкова лошо отношени във форума
Той е направил много за историчската наука в България.
Подхваща инициативи за възтановяване на военни гробища, за кораба Рдецки и др. Той е родолюбив българин и заслужава уважение според мен.
Ако ви се намират 2 или даже 4 часа, в които съвсем-съвсем се чудите какво да правите, искам да ви обърна внимание върху два сатирични филма - пускам ги тук, защото в никой случай не са за темата Добри филми, но поради някои проблясъци не са (ИМХО) и чак за тема Лоши филми: Idiocracy и War, Inc.
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
"Не искам да Путин" - Грузия възнамерява да се смея на Русия за "Евровизия" "Не хотим Путина" - Грузия намерена посмеяться над Россией на 'Евровидении'
Comment