,,Аз съм създал първата жена от реброто на Цецка Цачева" Краси Радков, имитирайки Бойко Борисов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Кухулин написа Виж мнениеПарламентарна модаНикто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа Виж мнениеКой е разпасаният чичо? Прилича на селски ревизор, идващ от проверка на няколко хоремага.
Петър Симеонов Ангелов – СУ със специалност „Социални дейности“, управител на фирма, председател от 2011 на Партия за хората от народа.
Comment
-
Интересно военно-историческо есе на тема http://men.hotnews.bg/n/zhestokite-i...tki.19910.html
Според мен си заслужава да се прочете. Ще цитирам някой от абзаците които ми грабнаха вниманието, а именно:
Всичко започва 1939 в Полша: написаНяма нищо по-лошо от ядосани партизани. Това са разбрали германците през 1939 година. Немската машина срещнала сериозен отпор във Визна(Полша). Селото било сериозно укрепено преди войната, но най-големият кошмар били 720 души, които скапали живота на немците. Полските партизани се изправили срещу 40 000 армия.Малко за Брестката крепост написаТова е мястото, където немската армия осъзнава, че е объркала нещо в плана Барбароса (1941 г.). 9 000 руски войника са изненадани от внезапната немска атака на 20 000-та армия. Атаката започва на 22 юни и по план трябва да е приключила до часове, но руската армия не се съобразява с плановете на Хитлер. Те успяват да удържат немските атаки в продължение на 9 дена, преди да паднат. За това време са успели да отблъснат всяка една немска атака и точно тази битка коства около 5% от жертвите, които дава Германия на руска земя.От Дойранската епопея: написаВойниците трябва да се изкачат по отвесните скали, за да посрещнат безмилостния огън на Единадесета дивизия. На 19 септември, английският генерал събира всички, които могат да се бият. В редиците попадат готвачи и санитари. Всичко приключва с около 47 000 убити английски, 20 000 гръцки и 3 500 френски войника. Владимир Вазов губи 494 войника. Той е един от малкото чуждестранни офицери, които присъстват в английската история.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеЕ така де, човек от народа
Петър Симеонов Ангелов – СУ със специалност „Социални дейности“, управител на фирма, председател от 2011 на Партия за хората от народа.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Amazon написа Виж мнениекатеричка съм..."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment