Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майтапи ¹ 4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Last edited by messire Woland; 20-12-2012, 15:11.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Брех, какво ми тръгна на диетични текстове пред празниците. Хем и на български, и на руски; и по библейскому, и по паганскому.

Библейско:
      В началото Бог сътвори небето и земята. Земята бе покрита с броколи, карфиол и спанак, и плодове най-различни: червени, жълти, оранжеви и всякакви, и животът на Адам и Ева бе здрав и дълъг.
      И сътвори Сатаната сладоледа „Делта” и кашкавала.
      И попита Сатаната Адам: „Искаш ли да си хапнеш?”
      И Адам му отговори: „Да!”
      И добави Ева: „И аз искам! Два сладоледа!”
      ...И наддадоха Адам и Ева всеки по 3 килограма.

И сътвори Бог киселото мляко, за да съхрани Ева фигурата си такава, каквато я харесва Адам.
      И сътвори Сатаната бялото брашно, маята и захарта, и ги смеси.
      И Ева мина от размер 42 на 50.

И каза Бог: „ Яж с апетит тази зелена салата от моята райска градина!”
      И каза Сатаната: „ И добави дресинг с майонеза и синьо сирене, хапвай чеснови питки и пий Coca-Cola.”
      И след вечерята Адам и Ева отпуснаха коланите.

И каза Бог: „Давам ви свежи зеленчуци за здраво сърце и зехтин студено пресован.”
      И сложи Сатаната на масата капама, печено прасе и панирано пиле.
      И подскочи холестерина на Адам и Ева до небесата.

И сътвори Бог картофи, запечени без масло, с повишено съдържание на калий и други полезни ингредиенти.
      И обели Сатаната картофи, наряза ги на тънки резенчета, изпържи ги в маслена баня, посоли ги щедро и ги нарече „чипс”.
      И качи още килограми Адам, а Ева получи целулит.

И сътвори Бог маратонките и ги даде на децата си, за да стопят излишните килограми.
      И даде Сатаната на Адам и Ева кабелна телевизия с дистанционно, за да не се напрягат като превключват програмите.
      И Адам и Ева се смееха и плачеха срещу светещият екран, и си обуха анцузи с ластик на корема.

И даде Бог на Адам и Ева постното месо, диетичните продукти, и кълновете, за да не приемат много калории.
      И сътвори Сатаната McDonald's, и бургери Big Mac.
      И попита Сатаната Адам: „ Искаш ли и пържени картофи, и бира?”
      „Да ! – отговори Адам – Голяма порция! И няколко бири!”
      И получиха Адам и Ева инфаркт!

И въздъхна Бог, и създаде байпаса.
      И усмихна се Сатаната, и създаде здравната каса.
      И от днешния рубаш - много важен въпрос пред утре:
      Х: Имам един въпрос - ако някой е бил веган /строг вегетарианец/, като стане зомби, ще яде ли хора?
      "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Comment

Нечовешки яко Трябва да го избачкат някъде по София

Comment

Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Кухулин написа Виж мнение
              Нечовешки яко Трябва да го избачкат някъде по София

Присъединявам се!

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Добро утро на оцелелите. Чествахте ли първи април на маите?
                Хайде, весело посрещане на Коледа и Нова Година!

Comment

Портал Wired.com - онлайн версия на популярна американска списание Wired, публикува списък на 15 най-опасни хора в света.
                  На осмо място - Евгени Касперски основателя на "Лаборатория Касперски" .

1.Кассем Солеймани
                  2. Башар Асад
                  3. Хоакин Гусман
                  ...
                  8.Евгени Касперски

Основатель "Лаборатории Касперского" занял 8-е место в рейтинге самых опасных людей на планете по версии популярного американского журнала, пишущего о влиянии технологий на культуру, экономику и политику. Возглавили же список иранский генерал, президент Сирии и мексиканский наркобарон.
                  http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Проект 22.06.1941 г.

Comment

albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Comment

„Аз, Драгомир, писах.
                            Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

sigpic

Sword song and horn sound

Comment

Така. С дядо Коледа се опрайхме, време е да драснем и на дядо Мраз - ей такова искам!

Comment

Working...
                                X