Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса за религията и вярванията

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Науката прави сравнение между човешкия мозък и ЕИМ - не аз!

Comment

Инженерите, не науката. Е, може би и журналистите, но други не. Разбирането за човека като машина е минало много отдавна. давай по същество, а не с такива примери, че изтръпнах дали ще ми стигне RAM-a да реша една кръстословица :lol: :lol: :lol: :lol:
      Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
      Неизвестен руски адмирал

Comment

AYB написа
        Науката прави сравнение между човешкия мозък и ЕИМ - не аз!
        Е, хайде сега, не се крий - тук (във форума) очевидно ти си извършителя . А къде "науката" (много често говорим от името на тази госпожа (или госпожица?)) прави подобни сравнения?

Comment

Братовчетка ми учи психология и неотдавна преглеждах нейните книгите. Там го видях... Когато мога ще го взема от нея този учебник и ще пиша.

Comment

AYB написа
            Братовчетка ми учи психология и неотдавна преглеждах нейните книгите. Там го видях... Ще видя когато мога да го взема от нея този учебник и ще пиша.
            За Бога! Не - машина, компютър, сметало - каквото ще да е само не Фройд, Юнг и компания. Не и техните розови сънища за това какво си мислим. :aaa:
            Неизвестен руски адмирал

Comment

От някакъв съвременен американски автор беше...

Comment

Според мен - все тая. Все едно аз да взема да обяснявам на козметичките как да пилят нокти :kill_myse
                Неизвестен руски адмирал

Comment

Е, хъм, ако наистина смята, че в подобно сравнение мозъкът е само процесора... то дори и за моите не кой знае какви познания е смешно. Разбира се, в учебниците когато опре до примери могат да се намерят какви ли не поводи за веселба, че и за кикот. Остава само да се надяваме, че в основата на подобни случаи стои добронамерена небрежност (или глуповато отношение към аналогиите), а не осъдително невежество.

Comment

Аз ви дадох правилния ориентир за нещата, пък вие ако искате го приемайте.

gollum написа
                    Е, хъм, ако наистина смята, че в подобно сравнение мозъкът е само процесора...
                    Добре... Дънна платка става ли? Няма да издребняваме.
                    Last edited by ; 16-01-2008, 16:23. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

AYB написа
                      Правилен ориентир?! Правилен?!?! :lol: :lol:

Добре, че отвреме на време се пускат такива изцепки на форума, та да се посмее човек. Оправи ми се настроението за днес. Направо е грехота да се трият - нека и други се повеселят
                      XV mile the sea brode is
                      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

AYB написа
                        Е, щом е "правилния", имаме ли избор? Както се казва, когато НаУката се произнесе и боговете мълчат.

AYB написа
                        Добре... Дънна платка става ли? Няма да издребняваме.
                        Не, не става. Защото ако ще сравняваме, то няма как само с хардуера, ще требе да включим и софта, дет викат едни хора.
                        Last edited by gollum; 16-01-2008, 16:25. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Имаше една книга на Роджър Пенроуз, която сериозно засагаше проблема. Но когато я видях няма х пари да я купя, а сега не помня коя е.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Новият Разум на Царя?

AYB, моля те. Достатъчно.
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                            X