Науката прави сравнение между човешкия мозък и ЕИМ - не аз!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса за религията и вярванията
Collapse
X
-
Гост
-
Инженерите, не науката. Е, може би и журналистите, но други не. Разбирането за човека като машина е минало много отдавна. давай по същество, а не с такива примери, че изтръпнах дали ще ми стигне RAM-a да реша една кръстословица :lol: :lol: :lol: :lol:Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Гост
Братовчетка ми учи психология и неотдавна преглеждах нейните книгите. Там го видях... Когато мога ще го взема от нея този учебник и ще пиша.
Comment
-
AYB написаБратовчетка ми учи психология и неотдавна преглеждах нейните книгите. Там го видях... Ще видя когато мога да го взема от нея този учебник и ще пиша.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Гост
-
Е, хъм, ако наистина смята, че в подобно сравнение мозъкът е само процесора... то дори и за моите не кой знае какви познания е смешно. Разбира се, в учебниците когато опре до примери могат да се намерят какви ли не поводи за веселба, че и за кикот. Остава само да се надяваме, че в основата на подобни случаи стои добронамерена небрежност (или глуповато отношение към аналогиите), а не осъдително невежество.
Comment
-
Гост
Аз ви дадох правилния ориентир за нещата, пък вие ако искате го приемайте.
gollum написаЕ, хъм, ако наистина смята, че в подобно сравнение мозъкът е само процесора...
Comment
-
AYB написаАз ви дадох правилния ориентир за нещата, пък вие ако искате го приемайте.
Добре, че отвреме на време се пускат такива изцепки на форума, та да се посмее човек. Оправи ми се настроението за днес. Направо е грехота да се трият - нека и други се повеселятXV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
AYB написаАз ви дадох правилния ориентир за нещата, пък вие ако искате го приемайте.
AYB написаДобре... Дънна платка става ли? Няма да издребняваме.
Comment
Comment