If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фотограф Джимми Нельсон (Jimmy Nelson) путешествует по миру: от Чукотки до Папуа Новой Гвинеи, знакомится с представителями малых народов и делает фантастические фотозарисовки об их быте. Проект называется "Before they
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Изглежда е истина, друг е въпросът на каква цена ще е и колко хора ще се навият да рискуват с "творението". Може и да удари Африка в земята, доколкото си спомням имаше някакъв проект на Уницеф за $100-ов лаптоп за децата от Третия свят.
Всичко което се купува с европейски пари трябва да е произведено в ЕС. Така че могат да участват в търгове за закупуване на техника до които други производители няма да имат достъп.
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
А подзаглавието на статията показва новото на грамотност на журналистите ни:
Правосъдието не е единно каква трябва да е съдбата на престъпника
Edit: Явно заглавието не идва от редактора на Сега а от информационната агенция и някой гениален преводач. Редактора смени подзаглавието с предложеното от мен.
Аз съм съгласен с мнението, че наказанието дефакто вече е изпълнено и документите са попълнени. Това че онзи е оживял, не значи че трябва да го душат втори път.
Но пък показва колко варварски са наказанията в Иран. Явно крана вдига бавно стрелата и осъденият се души бавно без да му се чупи врата. За момиченцето е ясно, тя е по-лека и я оставиха да рита под крана. Но това е голям тежък мъж. Това значи че си инквизират всичките осъдени по този начин.
Подозирам че е умишлено защото екзекуциите са публични и да се радват присъстващите отрепки. На екзекуцията на тинейджърката се бяха събрали огромен болюк кривоглави, грозни дебили по джапанки и снимаха с мобилни телефони (имаше снимка от екзекуцията някъде в нета).
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Поразтърсих се и ми попадна това: Top 10 Amazing Execution Survival Stories
Ясно е, че не е първият подобен случай, и това се случва предимно при екзекуциите с бесене. Според гореописаните куриози, в почти всички такива случаи (неуспешна екзекуция) осъденият в крайна сметка е бил помилван. Има цитиран дори и друг случай с неуспешна екзекуция на жена в Иран, но чрез пребиване с камъни.
Большинство войн являются странными, а порой и очень глупыми, потому что чаще всего их инициаторами являются действия небольшой группы помешанных на – Самые лучшие и интересные новости по теме: Случаи, войны, интересное на развлекательном портале Fishki.net
Аз съм съгласен с мнението, че наказанието дефакто вече е изпълнено и документите са попълнени. Това че онзи е оживял, не значи че трябва да го душат втори път.
Но пък показва колко варварски са наказанията в Иран. Явно крана вдига бавно стрелата и осъденият се души бавно без да му се чупи врата. За момиченцето е ясно, тя е по-лека и я оставиха да рита под крана. Но това е голям тежък мъж. Това значи че си инквизират всичките осъдени по този начин.
Подозирам че е умишлено защото екзекуциите са публични и да се радват присъстващите отрепки. На екзекуцията на тинейджърката се бяха събрали огромен болюк кривоглави, грозни дебили по джапанки и снимаха с мобилни телефони (имаше снимка от екзекуцията някъде в нета).
...Но слышу: Жив зараза. Тащите в медсанбат! Расстреливать два раза уставы не велят...
(В.Высоцкий)
Помилован. Каза министър на правосъдието на Иран .
Да, возможно...(хотя сердце наверняка не переставало биться и кровь немного поступала в мозг) + вероятно травма позвоночника.
Но в любом случае - публика осталась довольна решением
Comment