Интересно ми беше да науча, че парижките бунтове от 1968 имали съвсем конкретна културно-марксистка основа (рус.).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
pnp5q написа Виж мнениеИнтересно ми беше да науча, че парижките бунтове от 1968 имали съвсем конкретна културно-марксистка основа (рус.).Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Declassified Documents Concerning Russian President Boris Yeltsin
Чиста история, без политиканстване
Comment
-
Не знам дали другарят Кухулин е служил в БНА ,но аз съм.Реално съм служил през 1997 ,когато вече ,бе БА и офицално вече бяхме членове на инициативата на НАТО"партньорство за мир" ,част от ,която бе и Елцинова Русия(за ужас на всички путинисти).Служил съм в поделение 34420 Костинброд ,част от ЗРВ суперсекретно поделение с ракети с 300.В кабинетите на дивизионите имаше старите портрети В.И.Ленин,Г.М.Димитров,Тодор Живков и так дале паплач.Когато служех през 1997 на посещение в поделението на посещение дойде новоизбраният президент Петър Стоянов.На никоя от чугунените глави с фуражки ,дори и не му хрумна ,да свали портретите ,представям си с какво впечатление е останал г-н Стоянов.На всичко отгоре командите при зарежданене на пусковата установка бяха на руски.Дивизион вперьод.Первий номер гатов,втарой гатов,третий ,гатов.Пуск ракетиНа г-н Стоянов му увисна ченето и това 1997 8 години след 1989-та.
Comment
-
Todor написа Виж мнениеНе знам дали другарят Кухулин е служил в БНА ,но аз съм.Реално съм служил през 1997 ,когато вече ,бе БА и офицално вече бяхме членове на инициативата на НАТО"партньорство за мир" ,част от ,която бе и Елцинова Русия(за ужас на всички путинисти).Служил съм в поделение 34420 Костинброд ,част от ЗРВ суперсекретно поделение с ракети с 300.В кабинетите на дивизионите имаше старите портрети В.И.Ленин,Г.М.Димитров,Тодор Живков и так дале паплач.Когато служех през 1997 на посещение в поделението на посещение дойде новоизбраният президент Петър Стоянов.На никоя от чугунените глави с фуражки ,дори и не му хрумна ,да свали портретите ,представям си с какво впечатление е останал г-н Стоянов.На всичко отгоре командите при зарежданене на пусковата установка бяха на руски.Дивизион вперьод.Первий номер гатов,втарой гатов,третий ,гатов.Пуск ракетиНа г-н Стоянов му увисна ченето и това 1997 8 години след 1989-та.
В Костинброд е С- 200. И то мнооого отдавна.
С -300 не е тамСънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Като ги знам колко са протяжни, Kings and Generals сигурно ще трябва правят клипове за нашата история до 2025г. HistoryMarche изостават.
Comment
Comment