Кухулине, това ако приемем, че повечето от тези хора имат някакви принципни/постоянни позиции по тези въпроси. Аз подозирам, че са много повече тактици, отколкото стратези в това отношение (казано в духа на форума).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Изчезнал Безследно написа Виж мнениеВъобще, принципно погледнато, всеки опит да се даде количествено измерение на качествени величини е обречен на неуспех.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа Виж мнениеКато онзи изрод преди две седмици, който обяви, че щял да обръща колите на всички, които не вярвали в глобалното затопляне. Този е толкова либерален, колкото аз съм негър. Та и с ляво-дясно е същото.
Comment
-
Nick написа Виж мнениеЩото "ляв" и "десен" са качествени и дефинирани величини ли? .
Хората обичат да слагат етикетчета, дори когато те нищо не означават."Culture is roughly everything we do and monkeys don't."
FitzRoy Somerset, 4th Baron Raglan
Comment
-
Comment
-
Nick написа Виж мнениеТ. нар. "либерали" са чисти деспоти с крясъците си и истериите си всеки път, когато нещо не им харесва и с атаките си срещу всеки, който не е на тяхното мнение."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Интересно, че нямаме сериозен раздел с (авто-)биографии.
Аз пък научих, че сина на Робърт Щилмарк - Александр Робертович Штильмарк - е участвал активно в руската политика, работил е за възстановяването на черносотенното движение."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment