Специално в тези кадри, катастрофите нямаха нищо общо с градоустройството, а бяха резултат от забележителното малоумие на водачите и на някой от пешеходците. Това, че ако караш по правилата те псуват, не е съвсем вярно, или поне аз не съм с това впечатление. Аз си шофирам съвсем по правилника/е...не карам с 50, но и с не повече от 60/ и досега са ми свирнали само веднъж, защото не минах на "оранжево". Ама аз слязох от колата и после някакъв чичко с каскет ми се извиняваше.
Не знам, може причината да е, че заради опашките пред КАТ, втора година не съм си регистрирал колата и още си карам с кюстендилска регистрация/купих си возилото от Дупница/.
Мисля, че олигофрените не са чак толкова голям процент. Просто на единица олигофрен, се падат доста голям брой граждани, на които въпросния е успял да скъса нервите, за единица време.
Не знам, може причината да е, че заради опашките пред КАТ, втора година не съм си регистрирал колата и още си карам с кюстендилска регистрация/купих си возилото от Дупница/.
Мисля, че олигофрените не са чак толкова голям процент. Просто на единица олигофрен, се падат доста голям брой граждани, на които въпросния е успял да скъса нервите, за единица време.
Comment