С годините съм се излагал толкова много пъти, че им изгубих бройката, та ще ми е трудно да ги открия, пък и да определя кой случай е най-голям и смешно-нелеп. Сега се сещам за един древен такъв, много отдавна водехме с Гоги и още някой танково-технически спор за съветските машини (то защо ли съм се включил в подобно нещо при моята техническа неграмотност е чудно), та там бях извадил един невероятно глупав извод, вече не помня точно, но беше нещо свързано с разликата в дължината на корпуса между два модела Т-34 от почти метър, а го бях направил, защото ползвах различни данни за обща дължина, едните бяха с оръдието, а другите без. И така се получаваше съответната разлика, която аз конфузно за себе си обявих за разлика в дължината на корпуса .
Веднъж се бях изложил нещо по повод на значението на D-Day, също беше голяма излагация. И има още хиляди други случаи, които вече съм забравил - плод на некомпетентност и писане на едро.
Веднъж се бях изложил нещо по повод на значението на D-Day, също беше голяма излагация. И има още хиляди други случаи, които вече съм забравил - плод на некомпетентност и писане на едро.
Comment