Да, бях я забравил тази тема. В нея има нещо интересно - мисля че там е един от първите постове на Грей. При това на латиница .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Старост-нерадост
Collapse
X
-
gollum написаДа, бях я забравил тази тема. В нея има нещо интересно - мисля че там е един от първите постове на Грей. При това на латиница .
ей да не вземе някой сега да търси моите глупости от тогава :sm167:albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Е, всички сме се поразвили от тогава, включително и като разбирания. НормалноМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
В началото, когато излязоха неговите книги (около 1987ма или 88ма трябва да е било) аз също си мислех, че това е вярно. Но нали с това се бележи развитието на човек, че с получаването на нови аргументи вижданията му еволюират. Моите са се изменяли определено повече от веднъжМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
съм си запазил надлежно онази легендарна тема
ПП Не знам дали имаше смисъл да се отделя темата само за да я задръстим с форумни спомени - прашасали и ненужни никому, освен на шепа хора.
Comment
-
gollum написаДа не повярваш чове, цялата ли си я запазил? Всичките не знам си колко страници? Че я по обем вероятно надхвърля едни приличен тритомен роман . Когато аз се включих неуверено в нея (под влияние на Воланд), вече бях преболедувал Резун, впрочем, аз попаднах на него достатъчно късно, така че похватите му предизвикаха съмнението ми.
ПП Не знам дали имаше смисъл да се отделя темата само за да я задръстим с форумни спомени - прашасали и ненужни никому, освен на шепа хора.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Ами ако ще си търсим бисерите на мен няма да ми е трудно ... :kill_myse
Лошото е, че те са бисери в конкретния контекст на дискусията. Ама сега да поровя да видя аз как съм се излагал.
П.С. Под влияние на Переслеин обаче винаги съм бил ортодоксален анти-Резунист :rock: От тази гледна точка няма защо да се срамувам, ндаааПишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
:comp03: Най голямото ми излагане, поне за мен, беше за германската ядрена програма, твърдях, защото го мислех, че са тръгнали да правят водородна бомба, пък то се оказа, че трябвало първо ядрена за детонацията. Пълна каша. Добре че не съм се захванал с ядрена физика. И от тогава за оръжия след 1919-та, май не говоря.
Comment
Comment