Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Старост-нерадост

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Старост-нерадост

Да, бях я забравил тази тема. В нея има нещо интересно - мисля че там е един от първите постове на Грей. При това на латиница .
    Last edited by gollum; 12-07-2007, 13:36.

gollum написа
    Да, бях я забарвил тази тема. В нея има нещо интересно - мисля че там е един от първите постове на Грей. При това на латиница .
    Олеле!
    XV mile the sea brode is
    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

gollum написа
      Да, бях я забравил тази тема. В нея има нещо интересно - мисля че там е един от първите постове на Грей. При това на латиница .
      Да не говорим какви глупости е писал :mhehe:

ей да не вземе някой сега да търси моите глупости от тогава :sm167:
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Да не говорим какви глупости е писал
        Е, хъм, то аз чак сега разбирам, че е писал умни неща, а аз съм писал глупости. А въобще какви неща пишех тогава, има за какво да се срамувам. Да не говорим пък, че и сега не пиша по-смислени работи.

Comment

Е, всички сме се поразвили от тогава, включително и като разбирания. Нормално
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Нали никой не помни вече как на пра-пра-форума защитавах Резун.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

В началото, когато излязоха неговите книги (около 1987ма или 88ма трябва да е било) аз също си мислех, че това е вярно. Но нали с това се бележи развитието на човек, че с получаването на нови аргументи вижданията му еволюират. Моите са се изменяли определено повече от веднъж
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Imperial написа
                Нали никой не помни вече как на пра-пра-форума защитавах Резун.
                Aз въпреки, че не съм участвал тогава, съм си запазил надлежно онази легендарна тема и смятам да те изнудвам някой ден с нея, освен ако не ми се явиш с нужното количество пейнтбол оборудване :sm126:
                Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

съм си запазил надлежно онази легендарна тема
                  Да не повярваш чове, цялата ли си я запазил? Всичките не знам си колко страници? Че я по обем вероятно надхвърля едни приличен тритомен роман . Когато аз се включих неуверено в нея (под влияние на Воланд), вече бях преболедувал Резун, впрочем, аз попаднах на него достатъчно късно, така че похватите му предизвикаха съмнението ми.

ПП Не знам дали имаше смисъл да се отделя темата само за да я задръстим с форумни спомени - прашасали и ненужни никому, освен на шепа хора.

Comment

А, спокойно. Останалите тихо злорадстват.

Comment

gollum написа
                      Да не повярваш чове, цялата ли си я запазил? Всичките не знам си колко страници? Че я по обем вероятно надхвърля едни приличен тритомен роман . Когато аз се включих неуверено в нея (под влияние на Воланд), вече бях преболедувал Резун, впрочем, аз попаднах на него достатъчно късно, така че похватите му предизвикаха съмнението ми.

ПП Не знам дали имаше смисъл да се отделя темата само за да я задръстим с форумни спомени - прашасали и ненужни никому, освен на шепа хора.
                      Всъщност аз я запазих още доста отдавна, към 90 страници бяха. Страхувах се, че ще я затрият. Ще ти пратя линкче къде съм качил архива ако искаш
                      albireo написа

Comment

Дайте да направим една тема Бисери където всеки да си постне най-великите излагации от преди.
                        albireo написа

Comment

Dinain написа
                          Май бъркаш темите... тази не беше ли "За войната и хората", или това е все същата легендарна тема?
                          Тя е разбира се.

Довечера ще почистя.
                          albireo написа

Comment

Ами ако ще си търсим бисерите на мен няма да ми е трудно ... :kill_myse
                            Лошото е, че те са бисери в конкретния контекст на дискусията. Ама сега да поровя да видя аз как съм се излагал.

П.С. Под влияние на Переслеин обаче винаги съм бил ортодоксален анти-Резунист :rock: От тази гледна точка няма защо да се срамувам, ндааа
                            Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                            Неизвестен руски адмирал

Comment

:comp03: Най голямото ми излагане, поне за мен, беше за германската ядрена програма, твърдях, защото го мислех, че са тръгнали да правят водородна бомба, пък то се оказа, че трябвало първо ядрена за детонацията. Пълна каша. Добре че не съм се захванал с ядрена физика. И от тогава за оръжия след 1919-та, май не говоря.

Comment

Working...
                              X