Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧРД

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ЧРД

Желая на Dinain дълъг живот и крепко здраве :sm191: :jazzband:

И от мен ЧРД. Жив и здрав!
    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
    Неизвестен руски адмирал

Comment

+1

на newspeak

ЧРД по нашенски
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Честито и от Мен.
        А къде е рожденика за да ни почерпи?
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Рожденникът е на друг континент и не може да почерпи Благодаря за извънредното внимание, благодаря на всички поздравили ме тук и по други канали! Бъдете живи и здрави, приятели, и не се колебайте да си вземете от живота каквото най-много ви липсва - или като обобщение - всеки каквото ми е пожелал, да му се случи същото и на него

Поздрави на всички!
          Динайн

ПП Почерпки ще се извършват в периода юли-септември в рамките на община София, при предварителна заява в 7-дневен срок, капаро в размер на 8 лв и предоставено, копие от жълта книжка или друг аналогичен документ, заверен в РДВР-София.
          "No beast so fierce but knows some touch of pity."
          "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Честито и от мен Дълъг живот и най - важното по - малко стрес и грижи :tup:

Comment

ЧРД! Бъди здрав!
              СМЕЛОГО ПУЛЯ БОИТЬСЯ,А В ПЬЯНОГО - ХРЕН ПОПАДЕШЬ !

Comment

Dinain написа
                Рожденникът е на друг континент и не може да почерпи Благодаря за извънредното внимание, благодаря на всички поздравили ме тук и по други канали! Бъдете живи и здрави, приятели, и не се колебайте да си вземете от живота каквото най-много ви липсва - или като обобщение - всеки каквото ми е пожелал, да му се случи същото и на него

Поздрави на всички!
                Динайн

ПП Почерпки ще се извършват в периода юли-септември в рамките на община София, при предварителна заява в 7-дневен срок, капаро в размер на 8 лв и предоставено, копие от жълта книжка или друг аналогичен документ, заверен в РДВР-София.
                за жълката книжка нямаш проблеми имам ги три на различни езици

Честито и от мен на патерици

P.S. Иха, то и аз скоро имам РД - 4 години откакто паразитствам на този форум ще се навършат на 27 март
                Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                きさまはしんでくださいませんか
                [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Честит рожден ден (с малко зъкъснение и от мен ). Бъди жив и здрав, много успехи, жени и каквото си пожелаеш

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
                  ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
                  ,sevogorob eht erew ysmim llA
                  .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
                  тарляха се и сврецваха във плите;
                  съвсем окласни бяха тук щурпите
                  и отма равапсатваха прасурси.

Comment

Желая ти дълъг живот в безинтересни времена в компания на интересни хора.
                    "...а крилете биват всякакви-каза враната..."

Comment

Dinain написа
                      Тъкмо юли месец ще съм на линия-ехааааааааа
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Честито и от менс голямо закъснение
                        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Working...
                        X