Желая на Dinain дълъг живот и крепко здраве :sm191: :jazzband:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧРД
Collapse
X
-
Рожденникът е на друг континент и не може да почерпи Благодаря за извънредното внимание, благодаря на всички поздравили ме тук и по други канали! Бъдете живи и здрави, приятели, и не се колебайте да си вземете от живота каквото най-много ви липсва - или като обобщение - всеки каквото ми е пожелал, да му се случи същото и на него
Поздрави на всички!
Динайн
ПП Почерпки ще се извършват в периода юли-септември в рамките на община София, при предварителна заява в 7-дневен срок, капаро в размер на 8 лв и предоставено, копие от жълта книжка или друг аналогичен документ, заверен в РДВР-София."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Гост
-
Dinain написаРожденникът е на друг континент и не може да почерпи Благодаря за извънредното внимание, благодаря на всички поздравили ме тук и по други канали! Бъдете живи и здрави, приятели, и не се колебайте да си вземете от живота каквото най-много ви липсва - или като обобщение - всеки каквото ми е пожелал, да му се случи същото и на него
Поздрави на всички!
Динайн
ПП Почерпки ще се извършват в периода юли-септември в рамките на община София, при предварителна заява в 7-дневен срок, капаро в размер на 8 лв и предоставено, копие от жълта книжка или друг аналогичен документ, заверен в РДВР-София.
Честито и от мен на патерици
P.S. Иха, то и аз скоро имам РД - 4 години откакто паразитствам на този форум ще се навършат на 27 мартДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Честит рожден ден (с малко зъкъснение и от мен ). Бъди жив и здрав, много успехи, жени и каквото си пожелаеш
THE LABARUM
sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
Comment
-
Dinain написаПП Почерпки ще се извършват в периода юли-септември в рамките на община София, при предварителна заява в 7-дневен срок, капаро в размер на 8 лв и предоставено, копие от жълта книжка или друг аналогичен документ, заверен в РДВР-София.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment