Весела Коледа и щастлива Нова година! :tup:
Весела Коледа
Collapse
X
-
-
Весела и щастлива Коледа на всички!!!! :wmann: :wmann: :wmann: :wmann: :wmann: :drums: :drums: :7_2_103v: :7_2_103v: :7_2_103v: :trink39: :trink39: :jazzband: :jazzband: :gathering :drink:
THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.Comment
-
Весела! Всички във форума да сме живи (по възможност здрави) и да пишем по-упорито
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"Comment
-
От мен една Снежанка да ви радваТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
Весела Коледа и щастлива Нова година и от мен!
Бъдете живи и здрави!
И не губете чувството си за хумор!
:tongue5: :clown: :wmann:Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!Comment
-
-
-
Весела коледа и щастлива нова година да сме живи и здрави и нови успехи в живота да ни предстоятКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.Comment
-
след снежанките мога да пусна само нещо за смехотерапия. всички живи и здрави бъдете и модератора без работа оставете. :1087:Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.Comment

Comment