Весела Коледа!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Весела Коледа
Collapse
X
-
Гост
-
Пореден повод за хапване и пийване , но ... с риск някой интересен субект да ме предложи за наказание отново ще пожелая наздраве :1087:Това, че съм схванал някои неща, дължа на разклатеното си здраве.
Да си болен, значи да разбираш.
Без болестта не разбираме кое е най-важно. Но можем прекрасно да разберем всичко останало.
(Емил-Мишел Чоран, "Тетрадки 1957-1972")
Comment
-
Гост
Честит празник!
Бъдете здрави и наздраве!
Аз не знам утре дали ще ме "бъде" след тая "бъдни"-вечер,че си варя вече четвърто джезве ракия с мед,ама квото е.
Ама не се предавам де и не се оплаквам-днес като първи почивен ден тамън 4-5 прасенца от близките къщи изквичаха така едно жално-милно.Направо ми се къса сърцето като си помисля...Та като свърши ракията смятам да почета и техните страдания с едно литър и половина шишенце червено вино и част от тленните им останки.
Мъка,мъка-горките прасенца...би казала Бриджит Бърдо,пък аз ще кажа просто-"Когато сме най-зле-все така да сме!"
Comment
-
Весела Коледа и от мен! С пожелания за повече потънали американски линкори и по-малко прабългарски езици„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
Comment