Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко про-израелска пропаганда или Жени в униформа.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз лично като се замисля какви гадни могат да бъдат жени,особено в едни пет бонус дни...трябва на някаква международна конвенция да ги причислят към забранените оръжия.
    Дето имаше един лаф:
    В:Какво различава терориста от жена в цикъл?
    О:С терориста можеш да преговаряш

Comment

Russian Military To moderations here, if you are finding this good thread, please allow for it to be sticky I will begin Russian Aircraft ANTONOV An-12 Military Transport Aircraft An-22 Heavy Military Transport Aircraft Strategic militaryContinue reading

я кажете на ей тая кака че не може да се бие наравно с мъжете
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

HELLCAT написа
        Жените не се изпращат на бойната линия. Служат в тила. Преди години Върховният съд на Държавата Израел разреши на една жена да служи като пилот. Това е май единственият случай, когато жена е допусната да служи като боен пилот.
        Аз пък гледах предаване за танкове и меркавата я демонстрира изцяло женски екипаж, а командирката говореше как взривявала с него :tup:

Comment

Imperial написа
          http://www.irandefence.net/showthread.php?t=29

я кажете на ей тая кака че не може да се бие наравно с мъжете
          Като и гледам акнето нищо женско не е останало в нея. Или почти нищо ....
          Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
          Неизвестен руски адмирал

Comment

Като ги гледам тези хубави момичета се сещам за израза: хубавият кон и под съдран чувал си личи. Просто са си хубави независимо, че са в униформа. Тя не ги прави по-красиви, може би в нечии очи ги прави секси, но има и по-секси облекло от военните униформи

Comment

E това вече е въпрос на личен вкус.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Хана, ако си мислиш, че чалгаджарските шалвари с цепка отстрани са по-секси...

Comment

Longanlon написа
                  Хана, ако си мислиш, че чалгаджарските шалвари с цепка отстрани са по-секси...
                  Не, не мисля, макар че както казва Импириъл: въпрос на вкус, ако вкусът е мутренски, сигурно това е върхът на сладоледа
                  Но аз съм последният човек в този форум, който може да прецени кое е секси у една жена и кое не

Comment

Да, наистина е въпрос на личен вкус. Мен военните униформи не ми харесват по принцип. И на жените не им отиват. Какво да се прави, като не обичам военните ...
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

А аз бих искал да ви обърна внимание, че над две/трети от тези дами са от Хабаровск и Санкт Петербург

Comment

Ама защо в сайта дето е посочил Империал няма жени от нашта армия? Иначе най си харесах скандинавките.
                        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Забелязах че израелките имат тъпа униформа абсолютно ниакакъв камуфлаж. Цвета е все едно от ПСВ.

Comment

хаха сега остава да забележиш, че камуфлаж на петна, какъвто е в повечето други държави, е напълно безполезен като такъв в градски и пустинни условия

Comment

За пустинята се използват други камуфлажи по светли не си ли забелязал примерно нашите войници, които бяха в Ирак.

Comment

бе хората са в постоянна война от 60 години - смятам може и да са разбрали кое върши работа

Comment

Working...
                                X