Ето го и моя (стар ми е уиндос-а, знам):
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абе, какво ви има на десктопа...?
Collapse
X
-
Хмм ...идеята за тази тема ми дойде именно докато се рових тия дни в архива и открих предишната такава тема. За момент помислих да я възкреся, но къде къде по-готино ми се видя да я започна наново. Така че всичко това е съвсем съзнателно несериозно. Но си мисля че е приятно, забавно и че всъщност хората които участват го правят с удоволствие.
И междудругото в разговор с член на съвета проведен по Кю, споменах че съм се вдъхновил за такава тема именно виждайки предишната в архива. Нещо което споменатия член на съвета вероятно е забравил. както често обича да изтъква това се дължи на напредналата му възраст.
И понеже нещо недоволства - дали няма да му туширам недоволството с картинка на десктопа на компа в работата миLast edited by albireo; 31-05-2006, 19:14.
Comment
-
И аз си освежих моя напоследък:
THE LABARUM
sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
Comment
-
Ето го и мойто скромно екранче. Само ви се чудя какво толкова го украсявате и блъскате с всевъзможни иконки )) Аз обичам да ми е по чистичко и спретнатичко :rock::rock:. Сега даже е много препълнено и ще го разчиствам(то някои неща са на брат ми де).
поздрав с песничките които съм оградил )))
... welcome to heaven ..."...времето е в нас и ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме." В. Левски
Приемайте промените, но не изменяйте на ценностите си.
Comment
Comment