If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хмм ...идеята за тази тема ми дойде именно докато се рових тия дни в архива и открих предишната такава тема. За момент помислих да я възкреся, но къде къде по-готино ми се видя да я започна наново. Така че всичко това е съвсем съзнателно несериозно. Но си мисля че е приятно, забавно и че всъщност хората които участват го правят с удоволствие.
И междудругото в разговор с член на съвета проведен по Кю, споменах че съм се вдъхновил за такава тема именно виждайки предишната в архива. Нещо което споменатия член на съвета вероятно е забравил. както често обича да изтъква това се дължи на напредналата му възраст.
И понеже нещо недоволства - дали няма да му туширам недоволството с картинка на десктопа на компа в работата ми
Ето го и мойто скромно екранче. Само ви се чудя какво толкова го украсявате и блъскате с всевъзможни иконки )) Аз обичам да ми е по чистичко и спретнатичко :rock::rock:. Сега даже е много препълнено и ще го разчиствам(то някои неща са на брат ми де).
поздрав с песничките които съм оградил )))
... welcome to heaven ...
"...времето е в нас и ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме." В. Левски
Приемайте промените, но не изменяйте на ценностите си.
Comment