Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Броня/скафандър warhammer style?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Dinain написа
    Това е което казах, Грей. Не знам откъде се заключва че говоря за съвременен обикновен взвод, но както и да е.
    Именно, един обикновен взвод. + един куп приказки за джипове, триколки и тн
    Колкото до критериите, аз ги предложих, но не бяха приети.
    Критериите са такива, че практически ги няма - да струва скафандъра колкото 30 пехотинеца. Но въоръжението и възможностите му са оставени напълно на въображението ни. Ти казваш, че ще има достатъчно леки пехотни оръжия, които ще могат да го унищожат. Аз пък казвам, че силовите му полета ще могат да спрат всякакво оръжие по-малко от средна гаубица. Ти твърдиш, че не ще може да прочисти село, аз пък казвам, че вградения му скенер директно ще предостави информация за точното местонахождение на всеки противник в селото и с един залп от самонасочващи се куршуми ще може не село, ми град да прочисти без дори да има нужда да влиза в него.
    Мисля, че примерите са достатъчно нагледни - както твоето твърдение, че ще има леки оръжия, които ще го обезсмилят, така и моите са плод на фантазия и хич не могат да служат за оценка по въпроса дали има смисъл от такова нещо.
    Единственото, което може да се отсъди е, че щом скафандъра позволява засилване на силата, оръжието и защитеността, то той ще е военно преспективен. А вече каква форма и позиция ще заеме такава екипировка, дали ще е универсално въведена, понеже е супер ефективна/евтина, ще е "оръжие по подръжката", комбинирано с нормални пехотинци или ще има собствено специализирано приложение въобще не може да се каже, зависи от конкретните условия, които не можем да предвидим, а само да си изфантазираме.
    XV mile the sea brode is
    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
    X