Какво ще кажеш и за градчето Грей в щата Мейн /пренасяме се и на източния бряг / :
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
THE LABARUM
sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
-
Друг канидат за идеалтип - т. нар. "Малютка". Мутирал вид патриот с латинско наименование Victorinus Paelevinae в чест на откривателя му.
Ето описанието дадено от него:
Малюта, як мъжага с протрит джинсов костюм беше другарче на Татарски по нещастие...но това не ги сближи......и изобщо Малюта беше малко плашещ. Беше пламенен антисемит, но не защото имаше някакви причини да мрази евреите, а защото с всички сили се стараеше да си изгради имидж на патриот, като логично бе заключил, че друг път за човек, който се казва Малюта, няма. А всички аналитични таблоиди, от които Малюта черпеше знанията си за света се съгласяваха, че антисемитизмът е неотменима черта на патриотичния имидж. Тъкмо затова, в резултат на продължителни усилия по формиране на образа си, Малюта приличаше досущ на злодей от ливанската мафия в някой тъп нискобюджетен екшън, което пък накара Татарски да се замисли сериозно - наистина ли са чак толкова тъпи тези нискобюджетни екшъни, след като успяват да трансформират реалността в свое подобие.
Comment
-
След топлите(?) плажове страстите могат да бъдат охладени на Hans Island.
модератор написаПоследният пост, особено точка 3. от втората му част, биде допуснат само и единствено по изключителната благонамереност на модератор. Защото за разлика от така описаните форуми в този, хм, популистки и провокативен текст, на Бойна Слава цари просветен (и не толкова просветен) абсолютизъм...
ПП Потребителят, пуснал съответния пост е на първо място в черния списък за мераклии да бъдат баннати. Упс, това никой не го е видял, няма никакъв черен списък, модераторът е нежна душа, на есен розовите слонове отлитат на юг...
За по-лесна комуникация съм си изпразнил кутията от Лични Съобщения.Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
-
Е, като сравня със скучното провинциално градче Грей, още по-скучната област Импириъл на края на географията и ледения остров Ханс, мисля, че Хана Бийч предлага най-добри условия: диво къмпиране и нудистки плажове
Ханс написаАко някой смята, че вредя твърде много на този форум
Comment
-
Забавно текстче, но не ми се занимаваше да търся как е "15" на френски. С Гугъла е елементарно, но стига толковаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Още лятото ги опуках, ама за последните 3 без чийтване (или хакване) няма начин, трябва да си врачка.
Ето нещо наистина брутално, но то е повече към хакерство и обратно инженерство насочено.
http://3564020356.org/deserve.htm
там едно време стигнах май едва до 2рата или 3тата загадкаXV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Да бе, ясни - първо да видиш колко страни има оня *едър там и после да получиш видение Свише, че ти трябва следващото Фибоначеско число...
А за ojofuffo пък нямам думи
Тъпото е, че до тия последните всички други загадки ги минаваш за 10мин и изведнъж почват да ти трябват гадателски способности за зукитеXV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
albireo написаКамерер 15 не е на френски
На испански е. 'се тая от моя гледна точка, дето са едните - там са и другите. Цифрите на немски ги знам, на английски - също, но и на романските езици ще ми дойде в повече майМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Sir Gray написа...после да получиш видение Свише, че ти трябва следващото Фибоначеско число...
btw това твоето е наистина брутално. Една студентка по информатика веднага ми подсказа първата стъпка. Но за мен е наистина брутално - още в началото да зацепя така. Мне ..не съм за там аз
Comment
-
Тук вече няма лесен начин - 137 нива, общо 107 души завършили... 0.0001% от всички опитали... късмет (черпя 2 каси бира който я мине(БЕЗ ЧИЙТОВЕ) или наитки по избор)
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
Comment