If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пациент към лекаря:
- Откога практикувате медицина?
- От 20 години!
- Е, значи е време да спрете...
Пациента:
- Докторе имам световъртеж.
Лекарят:
- След обстоен преглед, скенер и пълни изследвания нищо съществено не открих. Не знам от какво Ви е този световъртеж. Може да е от алкохола...
Пациента:
- Ами да дойда като изтрезнеете, докторе?
Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
И малко за математиката и математиците, макар последния виц във варианта със Зайо Бай да е по-готин.
Золотое правило математика: ты должен говорить только правду и ничего, кроме правды, но не всю правду.
Задачи на экзамене будут те же, что мы решали на семинарах. Конечно, числа будут другие. Хотя нет, не все. Пи, например, будет вс¸ так же равно 3,14159…
"Признайся честно: ты любишь математику больше, чем меня!"
"Ну что ты, дорогая! Как ты могла подумать такое!"
"Да? Ну тогда докажи!"
"Ну ладно. Пусть R – множество всех любимых объектов…"
Студент-математик, обычно приходивший в институт пешком, неожиданно приезжает на крутом велосипеде. Друзья спрашивают у него: "Где ты взял такой классный велик?"
"О, это подарок" – отвечает тот. "От той абитуриентки, которой я помогал готовиться к экзамену. Вчера она позвонила, сообщила, что сдала на 5 и сказала, что хочет зайти ко мне и поблагодарить. Она приехала на этом велосипеде. Когда я впустил е¸, она сняла с себя всю одежду и сказала: <<Можешь взять вс¸, что захочешь>>"
"Да, парень" – говорит один из друзей – "ты сделал правильный выбор. Только представь, как тупо ты бы смотрелся в е¸ одежде! Да и не подошла бы она тебе…"
И в превод - ст.(станица-махала) Оять, камабур със "Стоять" - "Стой"
Домоуправител-поет, ама с лют език.
И на края нещо морско - подводницата на бъдещето. Най-ме кефи кучето-водолаз на бака.
Last edited by Odzava; 12-09-2006, 01:03.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Неизвестен руски адмирал
Имена. Най-богатият списък от български мъжки и женски имена. Тук ще намерите подходящо име за вашето бебе.
Аз лично силно съм се замислил над тези:
Ихтиандър Петиконгрес(фаворит)
Петринел
Пишлимарко
Прьцко
Ракийчо
Разум :rock:
Собака (забележете, мъжко име)
Фазан (много ще ми "тича")
От дамските харесах Икономка, Кадаифка, Кенефка(тук закона повелява, че може да се смени без проблем. Консултирайте с с юрист.) и др
Проверете кой се крие под номер 687.
Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Сигурно само за родители с новородени е достъпа :o "Биг Брадър" и тук следи за нерегламентирани посещения - :38: :secret: :tdown :kill_myse :aaa: :aaa: :aaa:
Неизвестен руски адмирал
Comment