Longanlon написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
Абе хайде направо да прекратим тази тенденция за превръщането на Майтапи в място където се занимаваме с национал-дебилизмите в Бг нета. На всички ни е ясно, че ги има такива, да си седят там в своите клоаки и точка. Важното е че тук нямат място нали така? Не мога да разбера обаче какво е това любопитство и тая страст, тоя изследователски плам едва ли не, с който се втурваме да ги коментираме и толкоз. Нека да си оставим този раздел за наистина смешни и весели неща - Майтапи. Вярно че идиотията е смешна, но довреме...
Comment
-
Защо? Какво да направя като нацинал-дебилизмите ги направиха част от живота.
тази неделя изпращах майка ми на автогарата и по стечение на обстоятелствата станах неволен потърпевш на яростна пропаганда. Главно действащо лице - момче на 20-25 години. Второстепенни лица - възрастни жени и аз. Главното действащо лице в продължение на около 30 минути ни обесняваше най-важните неща от живота - а имено бомбата в клуба на Атака (с ей такива сачми, дето убиват по няколко човека на веднъж, с ей таква дупка в пода и прочие ей такива работи), преминаването на хора от едно място в ГЕРБ (най-силния довод беше, че всъщност в Добрич нямали и 5 човека, пък продажните вестници писали за цели 70 човека). И други подобни неща, но аз малко се отплеснах. Дойде момента да се обясни защо нямат нищо общо с Хитлер и нацизма. Много просто - "вече е научно доказано", че Хитлер е евреин, а тяхната организация нямала нищо общо с евреите. Не издържах и смело подкрепих човека, като обявих на жените, че дори има данни, че Хитлер е половин негър.
За радост този факт предизвика дълбок размисъл, осигурил ни тишина за известно време.
Comment
-
Matrosov написа... Дойде момента да се обясни защо нямат нищо общо с Хитлер и нацизма. Много просто - "вече е научно доказано", че Хитлер е евреин, а тяхната организация нямала нищо общо с евреите. Не издържах и смело подкрепих човека, като обявих на жените, че дори има данни, че Хитлер е половин негър.
За радост този факт предизвика дълбок размисъл, осигурил ни тишина за известно време.
Много ми хареса.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Matrosov написаЗащо? Какво да направя като нацинал-дебилизмите ги направиха част от живота.
тази неделя изпращах майка ми на автогарата и по стечение на обстоятелствата станах неволен потърпевш на яростна пропаганда. Главно действащо лице - момче на 20-25 години. Второстепенни лица - възрастни жени и аз. Главното действащо лице в продължение на около 30 минути ни обесняваше най-важните неща от живота - а имено бомбата в клуба на Атака (с ей такива сачми, дето убиват по няколко човека на веднъж, с ей таква дупка в пода и прочие ей такива работи), преминаването на хора от едно място в ГЕРБ (най-силния довод беше, че всъщност в Добрич нямали и 5 човека, пък продажните вестници писали за цели 70 човека). И други подобни неща, но аз малко се отплеснах. Дойде момента да се обясни защо нямат нищо общо с Хитлер и нацизма. Много просто - "вече е научно доказано", че Хитлер е евреин, а тяхната организация нямала нищо общо с евреите. Не издържах и смело подкрепих човека, като обявих на жените, че дори има данни, че Хитлер е половин негър.
ДА СИ ВЛЯЗА В АМПЛОАТО НАЛИ ТАКА МЕ ЗАБЕЛЯЗАХТЕ
Прочее и аз съм написал ода в чест на Волен Сидеров
Ако сте добрички не ми триете мненията тук ще ви я пусна/при обещание че и нея няма да триете/.
Самата ода е много хубава в ултра патриотичен стил ,бляскави сравнения и възвишен стил.Last edited by Administrator; 17-05-2006, 12:23.www.bgnauka.com/forum ТУК Е ИСТИНАТА!!!
"...защото езикът на селянина му е даден, не за да плещи, а за да лиже ботуша на господаря...и ако той не лиже този ботуш, който трябва, този език следва да бъде изтръгнат....
Comment
-
Лорд: Обади се че си болен.
Останалите: Хора, това вече не е майтапи, ами някаква лиготия. Това форум БС ли е, или форум на СЕГА? Защото в този дух след няколко дни ще обсъждаме всеки какъв просяк е срещнал на ъгъла, какъв персонаж е видял в автобуса или с какъв откачен се е сблъскал в подлеза..."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написаЛорд: Обади се че си болен.
Останалите: Хора, това вече не е майтапи, ами някаква лиготия. Това форум БС ли е, или форум на СЕГА? Защото в този дух след няколко дни ще обсъждаме всеки какъв просяк е срещнал на ъгъла, какъв персонаж е видял в автобуса или с какъв откачен се е сблъскал в подлеза...www.bgnauka.com/forum ТУК Е ИСТИНАТА!!!
"...защото езикът на селянина му е даден, не за да плещи, а за да лиже ботуша на господаря...и ако той не лиже този ботуш, който трябва, този език следва да бъде изтръгнат....
Comment
Comment