Майтапи

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Ханс
    толерантен
    • Feb 2005
    • 1866

Frujin Assen написа
    Там за потребителите на тоя форум си е направо забранено.
    Че защо, аз съм неприкрит ксенофоб, не мисля, че не отговарям на условията? IYI

Бъркам ли, или подобна техника не е особено ефективна срещу модерно екипирана армия.
    Предполагам нямаш предвид армията на САЩ?
    Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.

Comment

• messire Woland
      -
      • Jan 2003
      • 10623

Frujin Assen написа
      За всички които се интересуват аз не съм богомил и не съм в форума на атака.
      Това е така щото и там има цензура,аз съм в един друг националистически /да не кажа нацсистки/ форум където човек свободно може да пише каквото мисли за евреите,циганите и където вярата в теорията за расовото превъзходство на белия човек е критерий за получаване на достъп.
      Последното определено ме радва
      А кой е тоя форум, че искам да се поразсея с нещо забавно днес
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

• gollum
        фрогландец на вестконинска служба
        • Jan 2003
        • 22550

Frujin Assen написа
        За всички които се интересуват аз не съм богомил и не съм в форума на атака.
        Това е така щото и там има цензура,аз съм в един друг националистически /да не кажа нацсистки/ форум където човек свободно може да пише каквото мисли за евреите,циганите и където вярата в теорията за расовото превъзходство на белия човек е критерий за получаване на достъп.
        Т.е. ти не би участвал във фоурма на "Атака" защото там има цензура (тук също има, между другото), но именно затова участваш в този друг "нацитски" форум, защото "там няма цензура"? Обаче последното изречение от поста ти ясно показва, че всъщност и там има цензура. Ако мислиш логично то следва или да изхвърлиш критерият за наличие/отсъствие на цензура като определящ за това в кой форум пишеш или да го модифицираш в смисъл на "пиша там, където цензурата се извършва според моите възгледи и разбирания за света".
        Разбира се, логиката не е задължителна.

Comment

• Frujin Assen
          Деспот на Копсис
          • Feb 2005
          • 464

Разбира се няма да ви кажа кой е тоя форум щото потребителите там ще ме плюят що съм ви довлякъл.
          Иначе там свободата е пълна,може да слагаш всякакви нацсистки аватари,а призивите за пълно изтребление на евреи,негри,цигани,мюсюлмани и други са ежедневие.Пращаме си съобщения и есмеси на 20 април с текст ,,Хайл Хитлер,,.
          Може да се псува на майка и да се употребяват всякакви нецензорни изрази които никой не трие.
          Твърдо се вярва в световната конспирация,това че евреите са наследствени хомосексуалисти и тъй нататък.
          Иначе има и другомислещи които обаче никой не слуша/всички си признаваме че не четем тяхните постове/ и само отвреме на време върху тях си упражняваме красноречието зоа псуване.
          www.bgnauka.com/forum ТУК Е ИСТИНАТА!!!

"...защото езикът на селянина му е даден, не за да плещи, а за да лиже ботуша на господаря...и ако той не лиже този ботуш, който трябва, този език следва да бъде изтръгнат....

Comment

• messire Woland
            -
            • Jan 2003
            • 10623

Frujin Assen написа
            Разбира се няма да ви кажа кой е тоя форум щото потребителите там ще ме плюят що съм ви довлякъл.
            Иначе там свободата е пълна,може да слагаш всякакви нацсистки аватари,а призивите за пълно изтребление на евреи,негри,цигани,мюсюлмани и други са ежедневие.Пращаме си съобщения и есмеси на 20 април с текст ,,Хайл Хитлер,,.
            Може да се псува на майка и да се употребяват всякакви нецензорни изрази които никой не трие.
            Твърдо се вярва в световната конспирация,това че евреите са наследствени хомосексуалисти и тъй нататък.
            Иначе има и другомислещи които обаче никой не слуша/всички си признаваме че не четем тяхните постове/ и само отвреме на време върху тях си упражняваме красноречието зоа псуване.
            Това да не е някакъв майтап? Щото темата е подходяща
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

• Dinain
              Платен агент на злото
              • Jan 2006
              • 14111

Звучи като прекрасен форум
              Само едно въпросче - щом евреите са наследствени хомосексуалисти, как се размножават?
              "No beast so fierce but knows some touch of pity."
              "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

• albireo
                QC
                • Sep 2004
                • 2836

Най-вероятно извънземните са им предоставили технология за клетъчно делене (Нали знаеш - световна конспирация е това, не е шега работа). Ще взем да го намеря тоя форум и да им пратя един поздрав от братската зулуско-масайска нацистка партия вярна на теорията за расовото превъзходство на черната раса над бялата и на телешките дюнери над пилешките.

Но хайде моля ви се! Не може така! Не бива така да се подиграваме на Фружин - вижте само в какъв интимно-изповедален тон е навлязъл.
                Фружине, а ти знаеш ли че в този форум всички освне теб сме на заплата към Световния Таен Империум за Господство над Арийците - България за Еврейте или накратко казано СТИГА БЕ !
                Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

• Ханс
                  толерантен
                  • Feb 2005
                  • 1866

Dinain написа
                  Звучи като прекрасен форум
                  Само едно въпросче - щом евреите са наследствени хомосексуалисти, как се размножават?
                  То е ясно - посредством пъпкуване.
                  Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.

Comment

• gollum
                    фрогландец на вестконинска служба
                    • Jan 2003
                    • 22550

Frujin Assen написа
                    Иначе там свободата е пълна
                    Frujin Assen написа
                    Между тези две твърдения има явно противоречие. Може да е вярно или едното, или другото, но не и двете едновременно. Но пък поне стана ясно за какъв тип свобода пишеш, което си е нещо.

Comment

• Dinain
                      Платен агент на злото
                      • Jan 2006
                      • 14111

Голъм, ти упорито търсиш логика в тези писания, а то е все едно да търсиш под вола теле

Comment

• Frujin Assen
                        Деспот на Копсис
                        • Feb 2005
                        • 464

Ето ви и доказателства,повече от това няма нужда.
                        Държа да подчертая че линка го пускам по ваше настояване после да не обвините.http://tayna.hit.bg/
                        ето и мнения за дпс/от най умерените/
                        Не знам защо (кого заблуждавам?) Доган събужда садиста в мен.

А в мен събужда хулиганството И ми идва да взема два коктейла молотов и да хвърлям ,където им са офисите на поганците от ДПС
                        дееба изродите дееба
                        Last edited by Frujin Assen; 16-05-2006, 14:06.

"...защото езикът на селянина му е даден, не за да плещи, а за да лиже ботуша на господаря...и ако той не лиже този ботуш, който трябва, този език следва да бъде изтръгнат....

Comment

• Dinain
                          Платен агент на злото
                          • Jan 2006
                          • 14111

Митовете за СПИН се зараждат през 1981г., когато американският доктор Готлиб установява занижен имунитет у петима хомосексуалисти. За да прикрият вродените си дефекти, нечестивците измислиха мистериозния вирус на СПИН – HIV. Изглежда този вирус избира жертвите си по пол. Деветдесет процента е делът на болните от СПИН мъже. Лекари като Питър Дуисбърг, са установили, че хиляди жени, макар и да продължават половия живот със заразените си мъжете без презерватив, не се заразяват. Диагнозата за много от смъртните случаи е някаква обикновена болест, а после се оказва СПИН. Тестовете за мистериозния HIV вирус регистрирали наличието на антитела, предизвикани от него в тялото. Много сериозни учени дават убедителни доказателства, че HIV не е причинителят на СПИН и симптомите на болестта се проявяват и без наличието на този “вирус” в тялото. Заразата въобще не се разпространява епидемично. За “статистиците” остана да избутат прогнозите и констатациите си в Меката за статистиката - Африка. Обвинените български медици в Либия усещат сами за себе си как се прави част от лъжата СПИН. В действителност слабият имунитет спохожда най-много наркоманите и хомосексуалистите. Последните са пословични отдавна със своята боязън от зарази. Какво би станало, ако някой носител на HIV реши да го разнесе на другите хора. Сигурно някоя изкусителна красавица се е заела щом толкова много “мъже” боледуват. Явно тя си пада по хомосексуалисти
                          Ето ви доказателство че СПИН е мит, измислен от нечестивите хомосексуалисти...

Comment

• Frujin Assen
                            Деспот на Копсис
                            • Feb 2005
                            • 464

Още нещичко по някой въпроси
                            Турците в Кипър рязко се увеличават-навсякаде са плазнали гадовете!!! /заглавие на тема/
                            Висша турска конспирация у нас /заглавие на тема/

Мястото на такива с имена като "Хасан Азис" в България не е като кмет, а на края на щик
                            Ако имаше някои по-находчив от тях досега да беше издаден "Наръчник по българското унищожение или как се създава Цигания в България" което не би ме учудило визирайки университетската специалност-"Начална училищна педагогика и ромски език".Какъв ти ромски език,те нямат дори и писменост

Comment

• Longanlon
                              ветеран
                              • Aug 2003
                              • 795

Е, не - това просто НЕ МОЖЕ да е истина!!!! :aaa:

http://www.vestnikataka.com/forum/viewtopic.php?t=1301
                              Last edited by Longanlon; 16-05-2006, 15:01.

Comment

• Imperial
                                Мошенник
                                • Jan 2003
                                • 12066

Frujin Assen написа
                                свободно може да пише каквото мисли за евреите,циганите и където вярата в теорията за расовото превъзходство на белия човек
                                Опасявам се, че в този контекст думата "мисли" е не на място.
                                albireo написа
                                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...