:trink39: Честит празник на всички форумчанки. :f_cheers:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит 8 март
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ГостМаркери: Никакви
-
Честит 8-ми март на всички участнички в Бойна Слава и от мен Желая ви щастие, много усмивки, успехи в работа, любов.... и да бъдете все така сладката "сол" в живота на мъжете до вас
THE LABARUM
sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
-
Още едно мнение тук, за да могат дамите да видят темата най-горе от пръв поглед....(нека после модераторите го изтрият)
THE LABARUM
sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
Comment
-
Гост
Дами, честит празник. И да ви слушат мъжете..
Хана написаОт името на другарките ми Клара Цеткин, Роза Люксембург, Надежда Крупская и Цола драгойчева - съдечно благодарим!!!
:nworthy:
Comment
-
модератор написаКакви са тия суфражетки, я няколко фрайкоровци да ги изритат. :twak:
А и както съм казала: миналата година канцлер, догодина - президент на САЩ, така че мислете му
Comment
-
Хана написаНие с ВладДракул (както личи по ника й) сме от радикалното крило на суфражистките - милитанки, тези, които палели и чупели, така че лесно няма да се дадем, да му мислят фрайкоровците. :fire:
А и както съм казала: миналата година канцлер, догодина - президент на САЩ, така че мислете му
Абе, Ханс, то и мене и тебе да ни сложат до шимпанзето, и на нас ще прилича, бре човек. Зер човекоподобно е.Last edited by Ханс; 09-03-2006, 01:17.Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
-
Гост
Дами,
бъдете все по-красиви и все по-лъчезарни!!!
Макар, че, като гледам една тук наблизо, няма накъде повече :p :tup:
Hans Delbruck написаПрепоръчвам да се обмисли внимателно последното изречение.
Comment
-
Денят приключи, а с него и смисъла от тази тема. Нови мнения ще се допускат само от потребители доказали сериозното си отношение.Last edited by модератор; 09-03-2006, 01:27.
Comment
Comment