If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Но аз на твое място както гласуваш все пак бих се оглеждал за черните хеликоптери.....
Наистина е хубаво човек да се оглежда защото агентите им са навсякъде.
Утешава ме мисълта че съм дребна риба без особени възможности и затова няма да ме закачат.
За разлика от теб възприемам тия заплахи на сериозно.
Не знам,може би съм параноик.
"...защото езикът на селянина му е даден, не за да плещи, а за да лиже ботуша на господаря...и ако той не лиже този ботуш, който трябва, този език следва да бъде изтръгнат....
Ако така се въздържаш от коментар, какво ли е когато коментираш
Pък и какво има да се коментира, след като не съм казал нищо?
Warlord написа
Ами като определение за това възниква въпросният термин, по името на площада Цион в Йерусалим.
Сори, човече, но термина съществува доста преди да има какъвто и да е площад Цион в Йерусалим. Още от края на 18-и век. По-скоро всичкит хълмове, планини, площади и улици наречени Цион-нещо си, са кръстени на ционисткото движение. Въпреки че кръстени не е точната дума
ДЗВЕР написа
P.s. Grey, сигурно по - правилен израз би бил:
"We are watching you! Our black money are coming after you..."
Хеликоптери по - не им отиват...
ДЗВЕР, бягай че ще те подгонят с някоя пачка!
ПП Получи се доста обективно изследване. Видя се колко заблуди съществуват и колко хора черпят информация от "конспиративни" книжки и "сензационната" преса...
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
ПП Получи се доста обективно изследване. Видя се колко заблуди съществуват и колко хора черпят информация от "конспиративни" книжки и "сензационната" преса...
Аз като го гледам Дзвера какъв ни е сладкодумен и как реди бисерче след бисерче, нищо чудно да си изкарва хляба като списва някой от "аналитичните" таблоиди
Dinain, не за теб братле. Учудвам се че една толкова безумна идеологическа тема пак се пъчи, а други подобни биват отрязани. Вече изпадам в съмнение да не би това да е политическа линия - навсякъде другаде по форума чета че се страни от съвременни политически и идеологически проблеми. Пък и даже темата да не беше идеологическа, фактът, как подхождате към нея я прави такава.
Другото, което може да я направи такава, е това, че тази ще да е 29 - тата тема от тебе по този въпрос. Без коментар за твоите източници, коментирал съм ги.
Приказките ти по мой адрес са нещо, за което мога да ти изпратя само
Винаги ще възприема такива от хора, които са поне на моето ниво!
Обикновенно те не се занимават с форумна идеология. Аз от време на време се усмихвам на такива теми в този форум, защото другите напоследък не са ми интересни.
ПП. Сър Грей, знаех си, че тоя форум е раздиран от корупция, ама не мислех, че толкова бързо реагирате на първо публично предложение!
Dic, hospes, Spartae, nos te hic vidisse iacentes dum sanctis patriae legibus obsequimur !
ДЗВЕР, само за теб тази тема е идеологическа. Не и за мен. Имаше тема за национализъм, имаше за фашизъм (и това са само скорошните), няма причина да няма тема и за ционизъм. Но за теб май всяка тема е идеологическа, освен ако не е отдалечена поне на 1500 години в миналото. Именно поради невъзможността ти да обсъждаш нещо съвременно без да намесиш идеологията си прави тази тема идеологическа. Вземи пример от писалите преди теб. Хората са си казали "гласувах така и така" - и толкова. Но ти не се задоволяваш с това, "некоментирайки" обясняваш кое е грешно и кое правилно.
ПП Не съм пускал други теми за ционизма. Това че ти ги разбираш така си е твой проблем. Може би всяка тема за Германия е тема за нацизъм и всяка тема за Русия - за комунизъм, но това е само в твоя мироглед.
Приказките ти по мой адрес са нещо, за което мога да ти изпратя само
Винаги ще възприема такива от хора, които са поне на моето ниво!
Не очакваш да се обръщаш към мен и да водиш монолог, нали? А това че не съм на твоето ниво, само ме радва.
Пък и даже темата да не беше идеологическа, фактът, как подхождате към нея я прави такава.
Мисля че е ясно кой какъв подход има към темите и кой ги прави идеологически
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Можем да му добавим и тази тема в репертоара.
Това са темите му в близко време, аз отскоро имам честта(или нещастието) да го чета.
Теми за пророци мохамед и техни карикатури, както и това дали са вестникарски или смислени, няма да коментирам. Само ще отбележа, че остро противоречат с националния конформизъм на човека, но това са си негови проблеми.
Обидите му също не ме интересуват, както вече казах, виждал съм бол подобни форумни герои. Или комплексари.
Чудно ми е обаче защо тази тема http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=8081
например е модерирана? Би ми било ясно защо, ако темите на този човечец тук не бяха вече N=(2k+1)P на брой и всичките да преминават в обиди от негова страна и идеологически спорове относно доста болезнена за всичк изасегнати страни съвременна политическа тема. Ами той подхаваща същата тема от другата страна и я прави спор с обиди.
Каква е следващата смислена анкета, която да чакаме, Динаин? Могат ли евреите да живеят равностойно в съвременното общество?
Айде, вземи си задай всичките въпроси в тоя смисъл в една тема, че да можем да приключим и да продължим напред.
Dic, hospes, Spartae, nos te hic vidisse iacentes dum sanctis patriae legibus obsequimur !
От дадените от теб линкове, във втория се споменават съвсем дребни детайли за юдеизма като религия, в четвъртия пък хич не се говори за евреи. ДЗВЕР, вече да не ти се привиждат еврейски заговори и там, дето ги няма? От другите две теми пък само едната е започната от Динайн, тази за войната и по скромното ми мнение е доста информативна. Поне аз не видях някой да изнесе по-смислена информация за тая война, откъдето да понауча нещо. Така че Великото Еврейско Нашествие нещо се разтвори във въздуха...
Пък и наистина е много интересно как единствено ти, ДЗВЕР, нещо така се палиш излишно Като гледам другите в тая тема я карат на майтап по-скоро, ти обаче не, трябва да се протестира (макар да не ми е ясно срещу какво точно). А пък ако толкова ти досаждат темите за евреите, то кой те кара да пишеш в тях? Или въобще да ги четеш? И от какъв зор трябваше с "еврейската" си мания да обръщаш и тая несериозна (в смисъл раздумка) тема в караница?
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Дзвер, не мислиш ли, че омразата ти към евреите ти замъглява разсъдъка? Може би има форуми, където тия ти убеждения ще са си съвсем на мястото. Дали не си попаднал на погрешен форум, как мислиш?
Омразата ми към евреите?
Момчета, туй пък къде го видяхте?
Реакцията ми е насочена към открито проеврейската пропаганда на Динаин и до един момент съм отговарял обективно, след което съм отговарял на личните му нападки.
Евреите не ги мразя, нито пък ги обичам. Съжалявам, но може би сте останали с такова впечатление от начина, по който съм взимал на подбив тези теми. Може би просто хуморът ми е неразбираем.
Comment