Аз имам един въпрос към теб.
Да вземем района на Истанбул. Масовото изтребление на пилетата там какви последици може да има?
Аз ще ти кажа. Цената на пилешкото ще скочи много даже и на вътрешния пазар, пък на външния ще тане буквално непродаваемо.
Тъй наречените от теб икономичеки последици са ВЕЧЕ НАЛИЦЕ.
Епидемия, дори епизоотия сред пилетата не е налице. ТОя птичи грип се дъвче всъщност от години.
Нямам нищо против който иска да живее в страх, да си пипа главата и да си намира рак. Само дето пропагандната война разчита именно на такива - леко вманиачени хора, които не са малък процент от населението.
А що е то - вирусът се предава по храносмилателната система. Как тъй по храносмилатената система? Вирусът се предава като вирус, трябва да попадне в организма на носителя си.
Искаш ли конкретно мнение по въпроса?
Птичият грип е често заболяване. Сред птиците.
Особено там, където има много птици на едно място.
Не винаги е смъртоносен. Пък и пилетата рядко някой ги лекува.
Искаш ли и нещо по - конкретно?
Знаш ли, кои са най - големите огнища на птичия грип?
Китай? Виетнам? Турция?
Грешиш, приятелю.
Ако в Турция общо 5 от много милиони птици са умрели, има държави, където това наскоро е било епизоотия.
Къде е това?
Ами това са САЩ и Канада, около 2004-2005 г.
Тях що никой не ги закача?
Мисля, че сам можеш да си отговориш на въпроса и с отговора му дискусията приключва.
Да вземем района на Истанбул. Масовото изтребление на пилетата там какви последици може да има?
Аз ще ти кажа. Цената на пилешкото ще скочи много даже и на вътрешния пазар, пък на външния ще тане буквално непродаваемо.
Тъй наречените от теб икономичеки последици са ВЕЧЕ НАЛИЦЕ.
Епидемия, дори епизоотия сред пилетата не е налице. ТОя птичи грип се дъвче всъщност от години.
Нямам нищо против който иска да живее в страх, да си пипа главата и да си намира рак. Само дето пропагандната война разчита именно на такива - леко вманиачени хора, които не са малък процент от населението.
А що е то - вирусът се предава по храносмилателната система. Как тъй по храносмилатената система? Вирусът се предава като вирус, трябва да попадне в организма на носителя си.
Искаш ли конкретно мнение по въпроса?
Птичият грип е често заболяване. Сред птиците.
Особено там, където има много птици на едно място.
Не винаги е смъртоносен. Пък и пилетата рядко някой ги лекува.
Искаш ли и нещо по - конкретно?
Знаш ли, кои са най - големите огнища на птичия грип?
Китай? Виетнам? Турция?
Грешиш, приятелю.
Ако в Турция общо 5 от много милиони птици са умрели, има държави, където това наскоро е било епизоотия.
Къде е това?
Ами това са САЩ и Канада, около 2004-2005 г.
Тях що никой не ги закача?
Мисля, че сам можеш да си отговориш на въпроса и с отговора му дискусията приключва.
Comment