Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проверете какъв патриот сте

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Проверете какъв патриот сте

Най-значими сражения в историята са:
    1. Шипка 10 т.
    2. Одрин 1913 + Одрин 1205 8 т.
    3. Битката при Онгъла - 7 т.
    3. Ватерло 3 т.
    4. Сталинград 5 т.
    5. Курск 5 т.

Най-великите пълководци са:
    1. Симеон - 10 т.
    2. Наполеон - 3 т.
    3. Александър Македонски - 2 т.
    4. Крум 7 т.
    5. Иван Асен 6 т.
    6. Ханибал 1 т.

Най-стария календар на света е:
    1. прабългарския 10 т.
    2. китайския 5 т.
    3. шумерския 0 т.
    4. на маите 1 т.

Българският език е:
    1. Индоевропейски по произход - 0 т.
    2. Памиро-фергански - бой по кратуната
    3. Тюркски минус 5 т.
    4. Българският е български по произход, защото самият той е основа на други езици - 10 т.

Америка е открита от:
    1. Америго Веспучи - 0 т.
    2. Христофор Колумб - 1 т.
    3. Драган Охридски - 10 т.
    4. Алонсо де Охеда 7 т.

Бойна Слава e :
    1. Военно исторически форум - 2 т.
    2. Форум за ебавки и логорея 5 т.
    3. Издънка на мръсния империалистическо-масонско-еврейско-тамплиерски заговор 10 точки + календар за 2006 година

Най-големите е...чи на света са:
    1. Негрите 5 т.
    2. Скандинавците 0 т.
    3. Българите 10 т.
    4. Малките зелени човечета 2 т.

Браво :tup: - точно попадение за фон Ханщайн . Аз си знам, че съм неверник, космополит и въобще подозрителна във висша степен личност, та затова моят резултат на този тест не ме учудва .

Comment

Яко
      Хареса ми.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

На това и на резултата си мога да кажа само едно голячо<<<<ОФФФФФФФФ

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
        ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
        ,sevogorob eht erew ysmim llA
        .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
        тарляха се и сврецваха във плите;
        съвсем окласни бяха тук щурпите
        и отма равапсатваха прасурси.

Comment

Аз събрах 55 точки, в коя категория попадам - зъл интернационалист/космопитен глобалист + очевиден синдром на хетеронационален шизофренизъм с остри прояви на различни фобизъм и отделни филични пристъпи?
          Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.

Comment

Аз пък изкарах 20 точки , някой ще изчисли ли каква ми е диагнозата?
            (\_/)
            (°_°)
            (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Warlord написа
              Аз пък изкарах 20 точки , някой ще изчисли ли каква ми е диагнозата?
              За 70 точки дават титлата "Равен на Волен Сидеров" или нещо близко до това.
              Ако обаче достигнеш 100т. автоматично ставаш професор и директор на Национален исторически музей.
              За 20т. най-много някоя значка на Атака да отнесеш.

Ето част от рекламните материали:
              Attached Files

Comment

Добре де, ще си призная, че половината точки ги изкарах от последния въпрос :twisted: Иначе защо трябва да е патриот = фантаст? :sm186:
                (\_/)
                (°_°)
                (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Warlord написа
                  Добре де, ще си призная, че половината точки ги изкарах от последния въпрос :twisted: Иначе защо трябва да е патриот = фантаст? :sm186:
                  Ооо, нима имаш толкова богат опит с българите, че да правиш подобни заключения?

Comment

Hans Delbruck написа
                    Ооо, нима имаш толкова богат опит с българите, че да правиш подобни заключения?
                    В подобни неща трябва да се вярва, какво тук значи някакъв си опит. Да не разваляме истината с факти

Comment

Хана написа
                      В подобни неща трябва да се вярва, какво тук значи някакъв си опит. Да не разваляме истината с факти
                      Аз само се зачудих откъде един човек придобива познаия за сексуалуните умения на хората от същият пол. Възможно е човека да е доктор, а може да е и издател на анатомичен merchandise, а може и да е,дизайнер. Е винаги съществува възможността да е обикновен *censor*.

Разбира се само се шегувам, да не вземе да се засегне някой.

И за да не сме толкоз далеч от насоката на форума нека кажем, че военните победи на българите имат същият произход като генетичните им.
                      Та най-храбрият войник има навик да губи войните, а най-голямият е...ч, не може дори да стреля.
                      Когато фактите говорят и пушките мълчат.
                      Факти ако обичате, скъпи дами.

Comment

За всички, преминали 40 точки има награда: бонус-тест. Останалите – едномесечен проверовъчен бан от Немейската Хидра. За отличниците с над 60 точки е осигурено място на лидер на националистическа партия на 4-ти километър.

Ето бонус-теста:

Първа част

В кои от следните твърдения вярвате твърдо:

Орфей е българин
                        Не съм чел/а по въпроса, но вярвам, че е така//Съмнявам се//Не знам

Спартак е българин

Александър Македонски българин: той е от Македония, а Македония е най-романтичната и истинската част от българската история – ерго, Алекс е българин

Баща му Филип също

Атила е българин (защото Атила = Авитохол)

Македонската династия във Визаннтия са българи
                        (виж аргументацията за Ал.Македонски)

Династията на Комнините са българи

Втора част

Избройте без гугъл поне 5 битки, в които българите разгромяват византийците

Избройте за 5 века поне 5 антиосмански въстания, в които участват повече от 5 човека

Избройте без гугъл поне по 5 битки, в които българите побеждават гърците/турците/сърбите

Избройте поне 5 морета, на които да има излаз България

Избройте поне 5 държави, които са виновни за националните катастрофи на България

to be continued

Comment

фон Ханщайн написа
                          Избройте без гугъл поне 5 битки, в които българите разгромяват византийците

Избройте за 5 века поне 5 антиосмански въстания, в които участват повече от 5 човека

Избройте без гугъл поне по 5 битки, в които българите побеждават гърците/турците/сърбите

Избройте поне 5 морета, на които да има излаз България

Избройте поне 5 държави, които са виновни за националните катастрофи на България
                          Е стига де, това е жестоко... :evil:

Comment

:sm100:
                            Династията на Комнините са българи
                            За тва сигурно трябва да погледнеме, че името на династията идва от българската дума комин :twisted:

Баща му Филип също
                            Щото Пловдив(Филипополис) си е изначално български град, нъл` тъй

Македонската династия във Визаннтия са българи
                            (виж аргументацията за Ал.Македонски)
                            Е па то кви други да са- арменци...а-а-ами..... :mhehe:

Едновременно или по отделно?? :twisted: :twisted: :twisted:

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
                            ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
                            ,sevogorob eht erew ysmim llA
                            .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
                            тарляха се и сврецваха във плите;
                            съвсем окласни бяха тук щурпите
                            и отма равапсатваха прасурси.

Comment

byzantiner написа
                              Едновременно или по отделно?? :twisted: :twisted: :twisted:
                              Само по пет на нож - стандартната разфасовка! :twisted: :fire: :sm229: :duel:
                              (\_/)
                              (°_°)

Comment

Working...
                              X