Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Top 3 and bottom 3

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз нямам много време да гледам телевизия ама най-много от Cartoon Network се кефа на Грим :sm113: абе то и Декстър ме кефеще ама то новите му епизоди са малко тъпи. :vb_sad:

Comment

Е аз може да се каже, че съм противник на телевизията като цяло,
      но отдавна като го гледах това весело каналче .... (ух, наистина е било отдавна) любимите филмчета бяха Декстър и Том и Джери
      "Нима, Създателю,
      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
      мигар аз самият съм те молил
      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Ами аз най харесвам Декстър и Грим и разбира се Courige,the courdly dog show или нещо подобно,но тези по Картуун нетуорк са ми любими.
        А любими герои ми са Декстър и кученцето.

А за дразнещи имаше едно за деца шпиони или кидс некст доор,нещо подобно,както и да е точно това най ме дразнят.

Но иначе като цяло от всички анимаций които моя милост е гледал са:
        Саут Парк-ако някои не го е гледал е пропуснал много!
        Един приятел за няколко месеца събра всички излизали до сега епизоди.Но малко се отклоних от темата

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

А кои марки памперси са ви най-любими? :mhehe: :mhehe:

Comment

Gaden Gogi написа
            Ами хубаво, а кой ти е любимият филм/герой на тебе? Предвид че си много впечатлен имаш време до понеделник да си помислиш.........Какво ще кажете за картинката от подписа?
            Боя се, че тоя канал не съм го заглеждал много-много, та няма какво да коментирам около него. А и от времето, когато гледах "Розовата Пантера" и "Инспектор Дюдю" измина някоя и друга годинка. Забавно ми беше обаче, че някак си успяхте да заспорите и в такава тема. Класика, просто форумна класика. Нищо повече.
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

М-да-а-а-а винаги има хора които не се интересуват от темата , но влизат колкото да плювнат, а Грим има нови епизоди, но единственният който успях да гледам докато дебнех Снукъра по Евроспорт беше този с клоуните.

Comment

А пък на сегашната ми географска ширина и дължина няма картуун нетуърк въобще
                Та даже и не са чували за повечето филмчета тез канадци. То и аз почнах да изоставам, т'ва Грим не съм го и мяркал. Явно решението е неограничен интернет трафик плюс еМулето
                knowledge is power

Comment

To si Има доста фен сайтове, поровичкай и ще си намериш.

Comment

Working...
                  X