Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Top 3 and bottom 3

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Top 3 and bottom 3

Кои са 3-те ви най-любими анимационни филмчета по картууннетуър, и кои 3-те най-омразни, и съответните персонажи от тях.... за да няма недоразумение: клоня към 30-те, но въпросните са много удобен фон за работа
    Та моите най-любими:
    Грим
    Декстър
    KND
    най-гнуснете и противни:
    Кау анд чикен (грррр че гнЪс, както се казваше в първа серия на Мъже в черно "10-та степен по скалата на моя гнусометър")
    Пауърпъфгърл

Любим герой: Манди, втори любим :Грим
    Last edited by модератор; 16-12-2005, 17:12. Причина: Темата не заслужава категория "Дискусия"

Е сега вече се успокоих, че не само аз съм на 20 години и подължавам да гледам нон стоп Картуун Нетуорк!

Номер едно на всички времена категорично е Самурая Джак, знам му ги на изуст всичките излезли серии. :fire:

От Грим пък най-много ме кефи Били щото е супер изкъртен дебил.

Другото което е в топ 3 е Тайм Скуад, ако не са те, сега историята нямаше да е такава каквато е. :lol:

Най омразните са ми KND, Пауър пъф момиченцата и едно друго дет му забравих името, ама има двама супер некадърно нарисувани братя близнаци единия от които лилав. Направо ми бърка в здравето това филмче! :x
    (\_/)
    (°_°)
    (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Любимите са ми:
      Самурай Джак - тази година взе ЕМИ за най-добра серийна анимация за 2004
      Мегас - героите винаги успяват да спасят Земята (то това го има във всеки подобен сериал), обаче с цената на няколко месеца ядрена зима и няколко напълно унищожени града :twisted:
      По едно време въртяха Междузвездни войни и тях ги слагам на трето място щото по принцип съм си фен . За съжаление сериите бяха прекалено кратки - по около 5 минути, а пък кога ги даваха така и не разбрах, така че не можах да гледам повечко.

Bottom 3 класация не мога да направя, защото не съм се заглеждал достатъчно в повечето останали, пък и някой от филмчетата са си за по -малки деца (от мен :p )
      Shut me down! Machines making machines! How perverse!

Comment

Крамп Туинс са двамата близнаци, мнооого са гнЪсни.
        Пък на Джак какво толкова му харесвате? дибилизиран слабоумник, еле пък като тръгне да катери мразовита планина облечен по пижама и после защо му било студено, Виж шотландеца е кууууул, хем е добър герой хем не е някакъв хермафродитен лигоч.
        Иначе мегас и мене ме кефи, ак о имаше и XXX серии щеше направо да е върхът.

Comment

Е как самурая ше е слабоумник?! Даже е доста хитър, а пък дебилизма от време на време мене лично ме кефи защото съм малко извратен. Абе филмчето си има собствен стил, свят дори мога да го нарека, с един доста импресионистичен начин на рисуване. Движенията, ефектите и озвучаването са страшни пък и историите са завладяващи и интересни, а не безцелни като в повечето от другите анимации по Картуун Нетуорк.
          (\_/)
          (°_°)
          (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Ами загледай го малко по-добре и ще видиш, най-редовно прави цял тон глупости от които ако не беше главен герой да се е гъцнал моменталически, от сорта да тръгне да катери заснежена планина практически гол, иначе би ли споделил някое "хитно" изпълнение? защото чийтърските номера с "god mod" демек меч сечащ всичко са лигава приумица на авторите, а самураят (дето нито има азиатски вид,дори името му е изчекнато) всеки опът го пребиват а той по измислен начин побеждава.
            Докато шотландеца е готин, и Аку а готин, особенно в епизода където разказваше приказки....за червената шапчица особенно.

Comment

Jack всъщност не е истинското име на самурая. Получава го във втората серия, когато попада в бъдещето и първите ... същества, които го откриват са едни скейтърчета или по-точно бъдещия им еквивалент . Та те го виждат кви ги върши и почват: "Ей Джаки много си дОбър" и други подобни :rock: .
              Вярно е че голяма част от сериите са от типа: Комиксовия герой, с най-добрия меч отива някаде и посича всички лоши роботи Обаче има и някой серии, които малко се отличават от това клише и са наистина много добри. Например серията, в която се разбират с Аку да се срещнат на честна битка: самурая без меча си и Аку с човешка сила и размери. Там става голям екшън. Друга добра серия е тази с робота, който има чувства. Тя е в стил Филип Марлоу. В аниматрицата имаше един подобен епизод. Разбира се има още доста ценни серии, но няма смисъл да ги изброявам. Има някой серии, в които няма една думичка и се разчита на визия, звук и нстандартни режисьорски решения. Според мен те са основната причина за наградата ЕМИ. :nworthy:
              Като цяло Самурай Джак си заслужава, но понякога с 4-5 епизода не може да се продобие реална представа за качествата му.
              Shut me down! Machines making machines! How perverse!

Comment

Прекалено си критичен, то нарочно е направено идиотско, все пак това е Картуун Нетуорк.
                Attached Files
                (\_/)
                (°_°)

Comment

Da ама серият където уж играеха честно самураят лужеше....Аку е къде по-готин.
                  Но естественно никой не може да се мери с Гим, и Манди,
                  А май никой не е изказал мнение за Къридж.

Comment

Не е вярно, в епизода с "честния" дуел Аку лъжеше използвайки магии и то доста често и накрая се измъкна безславно след като стана ясно, че самурая ще победи. Ама по-добре, че така стана, иначе щеше да свърши филма

Къридж също е култово, ама има някои серии, които са много тегави и няма почти нищо в тях. Мене най-много ме радваше оная най-първата серия дето една патица им нападна къщата и кокошкарника с летяща чиния - това си беше класика.
                    Attached Files
                    (\_/)
                    (°_°)

Comment

Впечатляваща дискусия. Аз съм поразен. Наистина.
                      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                      Проект 22.06.1941 г.
                      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Nee вярно самураят лъжеше (жълтитве никога не са честни) беше си скрил меча в близост до дуела и това наложи Аку да се спасява.
                        На къридж най-много ме кефи сериятяв където лисицата (или беше котката) приспа Мюриел и се опитваше да я превърне в меню, и изобщо там имат доста добри музикални изпълнения, примерно в серията с Кулата от която лошото кукуригу стреляше с "нещастни гюлета".
                        Сега се сетих още един негатив на самурая: има прекомерно много насилия, то целите епизоди са само сеч, клане, сеч, а това че се колят уж роботи не е оправдание.
                        На Камерер какъв му е проблема????

Comment

Никакъв Гога, нищо извън долу написаното
                          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                          Проект 22.06.1941 г.
                          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ами хубаво, а кой ти е любимият филм/герой на тебе? Предвид че си много впечатлен имаш време до понеделник да си помислиш.........Какво ще кажете за картинката от подписа?

Comment

Екстра е, тоя кадър май беше от "Battle of the Bands" :rock:
                              (\_/)
                              (°_°)

Comment

Working...
                              X