Super_Hornet написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Military parade - Гергьовденския парад София 6 май 2016 година
Collapse
X
-
ianko56 написа Виж мнениеAS532 Cougar боен товар: 2 броя 68мм НУРС или 2броя ПКР AM39 Exocet (вариант ВМС) или 2 броя торпеда (вариант ВМС)
Явно си я научил, че мина веке и към вертолетите.
Иначе - какви са тия ДВА броя НУРС?
Comment
-
От новите ни вертолети "военен" е само Пантер. В кабината може да се монтира 20мм оръдие (има го закупено) и на страничните държачи две торпеда(май и тях ги има). Не знам обаче дали белгийските фрегати могат да му целеуказват и ако могат как? Вероятно диктуват координати по радиото, хелито отива и цопва торпедата.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
ianko56 написа Виж мнениеКоригирах ти грешката и подскачаш като ощипана мома.
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеТъп въпрос, като за теб. Могат ли нашите Кугуари да работят с НУРС, или не могат?
Comment
-
Едно време, май пролетта на 1979, още като новобранец от един хендек из гюрлюците гледах как Ми 24 прелитаха над нас на рояци, десетки парчета със разни навесни оръжия....Пък сега Кугър с ... ПК. Не че нещо искам да кажа, ама..."Какво ли толкова се е зачела тази свиня? - зачуди се докторът - Кое ли тъй яростно подчертава с молива?"
Comment
-
pehotinec написа Виж мнениеЕдно време, май пролетта на 1979, още като новобранец от един хендек из гюрлюците гледах как Ми 24 прелитаха над нас на рояци, десетки парчета със разни навесни оръжия....Пък сега Кугър с ... ПК. Не че нещо искам да кажа, ама...This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеАми в един момент сме имали близо 50 броя едновременно. Някъде до към 89-та. Сериозна сила. И доколкото съм срещал се е стреляло, не е като да са висяли по хангарите. Скоро четох май в Аерото, че са тренирали да работят на 4-ки, като двете двойки се се редували да унищожават и подавят целта. Лошите се превръщат в сгурия."Какво ли толкова се е зачела тази свиня? - зачуди се докторът - Кое ли тъй яростно подчертава с молива?"
Comment
-
44 хеликоптера са си сериозна бройка, но сме имали и сериозен противник. По спомени Турция си е произвела за себе си около 5000 Стингера. През коя година колко не помня, но достатъчно.
Пък щом ония малоумници мужахидините свалиха 269 самолета и хеликоптера на руснаците от 340 пуска, не ми се мисли каква щеше да е съдбата на щурмовата ни авиация.
Така, че да не съжаляваме много-много за Ми-24. Надали щеше да направи особенна поразия на лошите, по-скоро на нас, със загубата на десетки пилоти летящи на това недоразумение - "летящото БМП"
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеа какво стана с тези 24-ки?
къде са сега, в какво състояние са, ще летят ли пак?This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment